Home » , , » Κάποιος αναιδής και παντελώς αμόρφωτος τύπος, ονόματι Καρανίκας ... - Η "Ελληνοφρένεια" για την βεβήλωση της Μακρονήσου από του Συριζαίους (Ηχητικό)

Κάποιος αναιδής και παντελώς αμόρφωτος τύπος, ονόματι Καρανίκας ... - Η "Ελληνοφρένεια" για την βεβήλωση της Μακρονήσου από του Συριζαίους (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 | 1:39 μ.μ.


Υπάρχει κάποιος αναιδής και παντελώς αμόρφωτος τύπος, ονόματι Καρανίκας ο οποίος παρουσιάζεται σαν σύμβουλος επί του στρατηγικού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ.
Και μόνο η ύπαρξη του στην πολιτική ζωή της χώρας αποδεικνύει, πως η κρίση που βιώνουμε είναι εκτός από οικονομική και πολιτισμική.

Αυτά που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο f/b και παραθέτουμε στην αρχική φώτο, δεν αντέχουν σε καμιά σοβαρή κριτική και προσφέρονται μόνο προς τέρψη του φιλοθεάμονος, διαδικτυακού κοινού.

Εχει όμως την εξήγησή του το γεγονός ότι οι Καρανίκες κατέστησαν πρωταγωνιστές της πολιτικής μας ζωής.
«Τη σημερινή πραγματικότητα τη σηματοδοτεί ο Νίκος Καρανίκας. Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, δηλαδή το άμεσο περιβάλλον του που βρίσκεται πάνω από υπουργούς και υπερυπουργούς, αυτοί είναι υπάλληλοι των Βρυξελλών, έχει τεράστια δύναμη. Η κουλτούρα του ήταν η κ. Μενεγάκη και αυτήν υποστήριξε ευθαρσώς. 
Πού είναι το κακό; Κατά την άποψή μου πουθενά. Η κουλτούρα της κ. Μενεγάκη, διά του συμβούλου του κ. Τσίπρα, βρίσκεται στο περιβάλλον του πρωθυπουργού. Και ίσως έτσι να εξηγείται και το μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ», έγραφε ο Περικλής Κοροβέσης στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Και ο δικός μας askordoulakos συμπλήρωνε

Σήμερα, οι διεθνείς τραπεζικοί κύκλοι είναι τόσο επιθετικοί κι αδίστακτοι, που αδιαφορούν παντελώς για το ζήτημα της κοινωνικής αποδοχής, με αποτέλεσμα, αφενός να προχωρούν με ταχύτερους και αυταρχικότερους ρυθμούς  στην απο-δημοκρατικοποίηση των κοινωνιών κι αφετέρου να στηρίζονται σε χυδαίους τύπους, όπως ο Καρανίκας, αλλά και τόσοι άλλοι, δεξιοί τε και ... αριστεροί.

Διότι, μόνο τύποι σαν τον Καρανίκα, τον Τσίπρα, τον Κατρούγκαλο, την Αυλωνίτου κλπ θα μπορούσαν να θέσουν –χωρίς τσίπα κι αναστολή- την υπογραφή τους σε κείμενα, που οδηγούν στην εξόντωση – φυσική και ψυχολογική - του ελληνικού πληθυσμού και να χαμογελούν ανέμελοι, ισχυριζόμενοι ότι σώζουν τη χώρα. Είναι όλοι αυτοί, που στρώνουν το χαλί στο ναζισμό, στην Ελλάδα και την Ευρώπη!

Διαβάστε επίσης

Βακτήριο χολέρας εντοπίστηκε στην Μακρόνησο


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger