Home » » Κατάργηση Σαρίας: Κυβερνητική Υποκρισία, Πολεμοκαπηλεία, Καταστολή Στρατού και Θρησκοληψία!

Κατάργηση Σαρίας: Κυβερνητική Υποκρισία, Πολεμοκαπηλεία, Καταστολή Στρατού και Θρησκοληψία!

Από Unknown , Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 | 9:06 μ.μ.

Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου σε ανακοίνωση της τονίζει: "Κατάργηση της υποχρεωτικής εφαρμογής της Σαρία: μια μεταρρύθμιση που έχει αργήσει 
Η εξαγγελία μέτρων κατάργησης της υποχρεωτικής εφαρμογής της Σαρία για τις οικογενειακές και κληρονομικές υποθέσεις των μελών της μειονότητας της Θράκης συνιστά μία μεταρρύθμιση, η οποία, εφόσον πραγματοποιηθεί στην πλήρη της έκταση, θα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες θετικές εξελίξεις στο πεδίο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας της Θράκης". 
Υπενθυμίζει επίσης ότι "έρχεται με καθυστέρηση δεκαετιών και με αφορμή την επικείμενη εκδίκαση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου προσφυγής κατά της Ελλάδας για το ζήτημα της υποχρεωτικής εφαρμογής της Σαρία".
Και καταλήγει: 

"Ευελπιστούμε ότι αυτές οι εξαγγελίες θα αποτελέσουν την αρχή του ξηλώματος του βαθέος κράτους και των αναχρονιστικών εθνοκεντρικών αντιλήψεων που ακόμη κυριαρχούν στην περιοχή από όλες τις πλευρές".
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά ο Πρωθυπουργός επένδυσε επικοινωνιακά αλλά η καθημερινότητα στη Θράκη είναι κάπως διαφορετική από ότι προπαγανδίζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Είναι ένα μωσαϊκό ανέχειας εξαιτίας των Μνηνονίων και της σκληρής ταξικής αντεργατικής πολιτικής που πλήττει ολόκληρο τον κόσμο της εργασίας, ενώ συμπληρώνεται από την εφαρμογή των δογμάτων πολέμου-καταστολής του Στρατού ο οποίος εναλλάσσει το πατερναλιστικό  προσωπείο με την αντιμετώπιση της μειονότητας ως εσωτερικό εχθρό. 
Για αυτό εξάλλου υπάρχουν τα στρατιωτικοποιημένα εθνικιστικά συγκροτήματα των Λεσχών Εφέδρων, η Άσκηση ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ, στην οποία συνεργάζονται οι πολεμοχαρείς ακροδεξιοί ιδιώτες με την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία.

Αυτή είναι επίσης και -εκτός των άλλων- η αποστολή των τοπικών Ταγμάτων Εθνοφυλακής που πλέον κατακλύζουν τον Έβρο, δίνοντας άλλη διάσταση στη γενικευμένη στρατιωτικοποίηση του λαού μας που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 'Οποιος έχει κάνει ελάχιστα φαντάρος στη Θράκη καταλαβαίνει τι σημαίνουν γεγονότα όπως η "Έπαρση Σημαίας στο χωριό Κορνοφωλιά Έβρου, από Εθνοφύλακες του ΤΕΘ Τυχερού", που συνοδεύονται βεβαίως από Εκκλησιασμούς σε Πομακοχώρια, τους  οποίους οργανώνουν ο Στρατός και η Αστυνομία, με την συμμετοχή μετακινούμενων Απόστρατων των Σωμάτων Ασφαλείας, με την συνδρομή γνωστών ακροδεξιών επιχειρηματιών.
Ας γυρίσουμε στην αρχική είδηση. 
"Σαρία τέλος στη Θράκη!" γράφει το  μιλιταριστικό σαιτ militaire.gr, γνωστό για την υπερπροβολή του ηγέτη των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, παρουσιάζοντας τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του 6ου περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην Κομοτηνή" σχετικά με τη ρύθμιση που 

θα καταθέσει τις επόμενες μέρες στη Βουλή για θέματα προσωπικού και κληρονομικού δικαίου των Ελλήνων πολιτών μελών της μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης και γενικότερα ζητήματα της μουσουλμανικής μειονότητας...
Στην πραγματικότητα όμως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βουτά στην Θρησκοληψία. 
Η σύνδεση ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ-ΣΤΡΑΤΟΥ δίνει στο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό χαρακτηριστικά Ιράν της Μεσογείου.

Αδιάψευστος μάρτυρας η ανάρτηση του πολεμοχαρούς και φιλο-Χρυσαυγίτικου σαιτ  kranosgr
"Με προσωπική εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου η πολεμική σημαία της 1ης Στρατιάς στην υποδοχή της τιμίας ζώνης της Παναγίας στη Λάρισα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, ''εμπλοκή'' υπήρξε προχθές κατά τις συνομιλίες της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου με τις στρατιωτικές αρχές, για τα διαδικαστικά της υποδοχής της τιμίας ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου από την αδελφότητα της Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στην Λάρισα και συγκεκριμένα για τη σημαία που θα υπήρχε στο άγημα. 
Όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή, η ιερά μητρόπολη ζήτησε να υπάρξει η πολεμική σημαία στην υποδοχή, η οποία θα γινόταν με τιμές αρχηγού κράτους, αλλά δεν μπορούσε να λάβει τη σχετική έγκριση. Αρχιμανδρίτης της Μητροπόλεως επικοινώνησε τότε με τον απόστρατο αξιωματικό, πολιτευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Λάρισα Σταύρο Γατή, ζητώντας του να υπάρξει ενημέρωση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου για το θέμα. 
Άμεσα ο Σταύρος Γατής απέστειλε προσωπικό μήνυμα κάνοντας παρέμβαση στον Υπουργό, ζητώντας του επικοινωνία κάτι που έγινε στα επόμενα 5 λεπτά. Μόλις ενημερώθηκε ο Υπουργός για την υπόθεση από τον πολιτευτή του, έδωσε εντολή να βγει η Πολεμική Σημαία του μεγαλύτερου στρατιωτικού σχηματισμού της χώρας από την 1η Στρατιά και με άγημα του ΣΞ και της ΠΑ να υποδεχθεί όπως αρμόζει το μοναδικό κειμήλιο της Υπέρμαχου Στρατηγού των Ενόπλων Δυνάμεων".
Χρειάζεται να αμφισβητήσουμε τώρα την Αντίδραση και τον Σκοταδισμό, τον σύγχρονο Ολοκληρωτισμό του κεφαλαίου, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Αυτοί που δίνουν βάσεις ορμητήριο για τους πολέμους του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, που ξοδεύουν δισεκατομμύρια ευρώ σε πολεμικούς εξοπλισμούς και μισθοφόρους, είναι οι ίδιοι που ντύνουν τον λαό μας στα χακί, που καταδιώκουν-φυλακίζουν πρόσφυγες στα απάνθρωπα Κέντρα Συγκέντρωσης, που απαιτούν ο Στρατός να σπάει Απεργίες και να Καταστέλλει κινήματα.  
ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ-ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger