Home » , , » "Αφελής" ερώτηση

"Αφελής" ερώτηση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 | 4:35 μ.μ.

Να διατυπώσουμε μια «αφελή» απορία. Σήμερα και μετά από εισαγγελική εντολή δόθηκαν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα ονόματα των 9 Τούρκων που συνελήφθησαν πρόσφατα
από την λεγόμενη «Αντιτρομοκρατική».

Σύμφωνα με την δικηγόρο τους Αλέκα Ζορμπαλά αντιμετωπίζουν ανυπόστατες κατηγορίες, ενώ οι «συλληφθέντες καλούνται σε προανακριτική απολογία, χωρίς να έχουν επικοινωνήσει προηγούμενα με δικηγόρο. Χωρίς δικαιώματα, Χωρίς δικηγόρους. Δημοκρατία στα πρότυπα Ερντογάν». 

Σήμερα η εφημερίδα «Εθνος» μας λέει ότι «επιχειρηματίες, ηθοποιοί, μοντέλα και παρουσιαστές βρίσκονται μεταξύ των 27 κατηγορουμένων για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ειδικότερα κοκαϊνης, οι οποίοι πρόκειται να δικαστούν τον ερχόμενο Μάιο. Μάλιστα, οι κατηγορίες περιλαμβάνουν και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης».

Στο ίδιο δημοσίευμα συναντάμε μια γενικότερη αναφορά για ορισμένα πρόσωπα που εμπλέκονται σ’ αυτή την εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ανάμεσα σε άλλους είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο «ένας 41χρονος επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, που έγινε γνωστός από την πολυετή σχέση του με ξανθιά παρουσιάστρια, ένας παρουσιαστής που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε δημοφιλή πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, μια ηθοποιός με καριέρα το 80 και το 90, αλλά και ο γιο της. Οι δυο τελευταίοι δραστηριοποιούνται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στον τομέα της εστίασης».

Προφανώς και πριν φτάσουμε στην ακροαματική διαδικασία, θα είχε προηγηθεί προανάκριση, θα σχηματίστηκε δικογραφία κλπ.
Η απορία, λοιπόν που δημιουργείτε αυτονόητη: Γιατί στους μεν Τούρκους αγωνιστές δίνονται τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους στην δημοσιότητα, ενώ στους κατηγορούμενους για διακίνηση ναρκωτικών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δεν συμβαίνει το ίδιο;   (Ρητορική φυσικά η ερώτηση)
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

1 Δεκεμβρίου 2017 στις 8:16 π.μ.

Επιλοχίας της Ζ ΜΑΚ των Ειδικών Δυνάμεων συνελήφθη για ναρκωτικά http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/12/blog-post_1.html

1 Δεκεμβρίου 2017 στις 3:45 μ.μ.

Οι υπεύθυνοι πάντως του εν λόγω shushi bar φέρονται να είναι: Χριστίνα Παπά (ηθοποιός), ο γιος της Δημήτρης, ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και ο Σταύρος Περουκίδης ο οποίος καταζητείτε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger