Home » , » Θέλει η Σκορδέλη να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει

Θέλει η Σκορδέλη να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 | 4:34 μ.μ.


Αρχικά για να σας φρεσκάρουμε την μνήμη σας δείτε αυτό το βίντεο για το ποιόν της υποψήφιας βουλευτή της Χρυσής Αυγής Θέμης Σκορδέλη.
Η άνεργη "αγανακτισμένη" κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τις μπίζνες που έκανε μαζί με τον πρώην διοικητή του αστυνομικού τμήματος της περιοχής έχοντας στην διάθεση της εκτός των άλλων λίστα με διευθύνσεις αλλοδαπών και βιβλιάριο καταθέσεων με 145.000 ευρώ. (Εδώ υπάρχει δείγμα "τιμοκαταλόγου" για το πόσο χρέωναν οι νεοναζί τις "υπηρεσίες" που πρόσφεραν")

Το Σεπτέμβρη του 2011 αυτή η τύπισσα είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας αφού ήταν επικεφαλής τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής που μαχαίρωσε τρεις Αφγανούς.

Μετά από δέκα (!) αναβολές της δίκης, στις 11/7/2017, η Σκορδέλη καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή για ηθική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Ανάμεσα στους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής ήταν και η Ευγενία Κουνιάκη το τελευταίο θύμα τραμπουκισμού της ναζιστικής συμμορίας.

Και ενώ οι θρασύδειλοι του ναζιστικού μορφώματος μας γράφουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους ότι δεν έχουν καμιά σχέση με τον ξυλοδαρμό της δικηγόρου ("η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας", αναφέρουν χαρακτηριστικά), η Θ. Σκορδέλη δεν αντέχει και πανηγυρίζει στον λογαριασμό της στο facebook γιατί οι συναγωνιστές της τραμπούκισαν την δικηγόρο η οποία συνέβαλλε στο να καταδικαστεί για τα εγκλήματά της.
"Συναγωνιστές μου, σας ευχαριστώ από καρδιάς για την Κουνιάκη!", έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Προφανώς κατάλαβε ότι ήταν "εκτός γραμμής" -πιθανόν οι ομοϊδεάτης της να την έκραξαν που τους εκθέτει- και σε λίγο "κατέβασε" την ανάρτησή της. Την είχαν όμως εντοπίσει και αποθηκεύσει από την ιστοσελίδα "Για την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος", οπότε για άλλη μια φορά η υποκρισία των μελών του ναζιστικού μορφώματος έρχεται στην επιφάνεια.

Κλείνοντας, παραφράζοντας μια λαϊκή ρήση: "Θέλει η Σκορδέλη να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger