Home » , » Μια βραδιά με τους "Χαϊνηδες" (Βίντεο)

Μια βραδιά με τους "Χαϊνηδες" (Βίντεο)

Από giorgis , Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 | 10:17 π.μ.


Του Γ. Γ.

Ηταν μια υπέροχη βραδιά η χθεσινή που μας χάρισαν οι «Χαϊνηδες» στο «ΙΛΙΟΝ plus».
Μιλάμε για ένα συγκρότημα απόλυτα "δεμένο", με εντυπωσιακές φωνές, και πάνω απ’ όλα οι λεκτικές παρεμβάσεις του Δημήτρη Αποστολάκη στην διάρκεια του προγράμματος ήταν μοναδικές.

Μας καθήλωσε η Σπυριδούλα Μπάκα, όχι μόνο για την εκφραστικότατη παρουσία που είχε στο πάλκο, αλλά και γιατί έδειχνε να δίνει τον δικό της τόνο σε κάθε τραγούδι που ερμήνευε υπέροχα.
Εκπληξη για μας ήταν και ο κιθαρίστας Δημήτρης Ζαχαριουδάκης που το μέταλλο της φωνής του και ο τόνος απόδοσης των τραγουδιών που ερμήνευε, είχαν την προσωπική του χροιά που είναι αξιοσημείωτη.
Ο Μιχάλης Νικόπουλος που τον είδαμε να παίζει λαούτο, μαντολίνο, και μπουζούκι, μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για τις φωνητικές του ικανότητες.

Για την παρουσία του ιδιαίτερου καλλιτέχνη, καταπληκτικού ανθρώπου και υπέροχου συντρόφου Δημήτρη Αποστολάκη, δυσκολεύομαι να βρω λέξεις για να περιγράψω το ταλέντο, αλλά και την προσωπικότητα του. Οπότε το προσπερνάω. (Ασε που ο ίδιος είναι τόσο σεμνός, που μπορεί να θεωρήσει ότι του φτιάχνω την "αγιογραφία" και να φάω κράξιμο).

(Σε λίγες μέρες σε μαγαζί στο Μοναστηράκι θα παρουσιαστεί ένα μουσικό σχήμα στο οποίο θα συμμετέχει ο Δ. Αποστολάκης, ο Μανώλης Πάππος, ίσως ο καλύτερος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού που υπάρχει σήμερα, και θα μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα από το γνωστό ρεπερτόριο των «Χαϊνηδων» μπολιασμένο με ρεμπέτικα τραγούδια.
Εκτός των άλλων καλλιτεχνών θα συμμετέχει στο σχήμα αυτό μια γνωστή τραγουδίστρια που ήταν στην χθεσινή μας παρέα.
Θα συζητήσουμε αν θα καλέσουμε μια συνάντηση των αναγνωστών του ιστότοπου μας σ’ αυτό το μαγαζί, κάτι που έχουμε να το κάνουμε πολύ καιρό).

Υ.Γ: Το βίντεο που παραθέτουμε το έφτιαξε η συντρόφισσα Δήμητρα.

Υ.Γ 2: Δώσαμε μάχη αλλά με τίποτα δεν έγινε δυνατόν να πληρώσουμε τον λογαριασμό. Τον ανέλαβε ο Δ. Αποστολάκης. Και σ’ αυτό ήταν ανυποχώρητος. Οπότε συμβιβαστήκαμε.

Υ.Γ 3: Για λόγους που δεν είναι ευνόητους για τους περισσότερους αναγνώστες μας, δεν γίνεται να παραθέσουμε φώτο απ’ την παρέα μας, οπότε αναρτούμε μια στην οποία υπάρχω εγώ και ο Δ.Α μετά το τέλος του προγράμματος.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

31 Αυγούστου 2019 στις 5:26 μ.μ.

Θέλουμε και στην ,Αμπλιανη μια Χα'ίνιδο-βραδιά!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger