Home » » Φασίστες με στολή -Εκκλησία εις σάρκα μία...

Φασίστες με στολή -Εκκλησία εις σάρκα μία...

Από Unknown , Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 | 11:58 π.μ.

Το μιλιταριστικό σαιτ KRANOS.GR που συστηματικά προβάλλει τις δράσεις του Κασιδιάρη και των υπολοίπων υπόδικων μελών της φασιστική ναζιστικής συμμορίας Χρυσής Αυγής, μας ενημερώνει για μια ακόμη συμπόρευση των επικίνδυνων εθνικιστών μιλιταριστών της ΛΕΦΕΔ Αττικής.
Το φίδι του φασισμού έχει βγει για τα καλά από την φωλιά του, έχει μασκαρευτεί στα χακί, διεκδικεί τη θέση που δικαιούται στην "εθνική ενότητα" της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ των μνημονίων και της αρπαγής κοινωνικών παροχών και σπιτιών, των εφοπλιστών που ονειρεύονται πλούτη από πετρέλαια και φυσικό αέριο, αλλά και της Εκκλησίας της αμύθητης, αφορολόγητης εκκλησίας που το παίζει Επενδυτής.
Αυτή η Εκκλησία λοιπόν θα ευλογήσει τα όπλα, θα συμβάλει από την πλευρά της στην νομιμοποίηση των φασιστών και στην στρατιωτικοποίηση του εργαζόμενου λαού μας που προωθεί η κυβέρνηση και το Υπουργείο Άμυνας.
Το σύγχρονο Ιράν της Μεσογείου του ΣΤΡΑΤΟΣ=ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ=ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν είναι επιστροφή στον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό των Συνταγματαρχών του 1967.
Είναι η σύγχρονη αστική Ελλάδα του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, της προνομιακής σχέσης με τις ΗΠΑ, των αμέτρητων βάσεων και της συμμετοχής-συμβολής-οργανικής/επιχειρησιακής σύμπραξης στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα κατά των λαών.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ
Να κλείσουν τώρα οι ένοπλες φωλιές του εθνικισμού-ρατσισμού-μιλιταρισμού-φασισμού
Να Απαγορευτούν οι ασκήσεις τους.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Διαβάστε:Άγημα της ΛΕΦΕΔ Αττικής στη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Νεκταρίου
Η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 09.11.2017 τίμησε με αγημά της την εορτή του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Χαϊδαρι κατόπιν προσκλήσεως που έλαβε απο τον προϊστάμενο του Ι.Ν. Πατέρα Θεοφάνη.
Πλήθος πιστών από την Ενορία, αλλά και από άλλες περιοχές παρευρέθησαν στην εορταστική αυτή σύναξη προκειμένου να εορτάσουν τον Άγιο.
Ευχαριστούμε θερμά τον Πατέρα Θεοφάνη για την πρόσκληση καθώς και την Ενορία του Αγίου Νεκταρίου με την υπόσχεση του χρόνου πρώτα ο Θεός και πάλι να είμαστε δίπλα στον Άγιο μας.



 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger