Home » » ΠΑΓΑΠΟΝΤΗΔΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ"...

ΠΑΓΑΠΟΝΤΗΔΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ"...

Από Unknown , Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 | 3:38 μ.μ.

Αλήθεια, ποιος αισθάνεται την ανάγκη να βάλει ζήτημα κομματικής ιδιοκτησίας στο Κίνημα των Φαντάρων, ότι χρειάζεται να ορθωθούν τείχη ανάμεσα μας αντί να αγωνιστούμε ενωμένοι και με αποφασιστικότητα για να μπλοκάρουμε τις πολεμικές προετοιμασίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τη μηχανή του πολέμου και της καταστολής εργαζομένων και προσφύγων, ενάντια στις Βάσεις του Θανάτου, το ΝΑΤΟ και τους εξοπλισμούς;
Από πού αντλεί το δικαίωμα να μας εγκαλεί ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ για πρακτικές ανάδειξης των αγωνιστικών προσπαθειών των φαντάρων που είναι ΚΟΙΝΕΣ τόσο στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όσο και στις κομματικές δυνάμεις που εκφράζει η εφημερίδα; 
Κοινές, αποδεκτές και κατοχυρωμένες για όλο το κίνημα στον Στρατό.
Αλήθεια, πότε το Κίνημα των Φαντάρων και το ΔΙΚΤΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ζήτησε κομματικό βιβλιάριο για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των στρατιωτών;

Αν αυτή είναι η αντίληψη του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, τους ενημερώνουμε ότι είναι ξένοι με τις πρακτικές χιλιάδων αγωνιστών φαντάρων που έδρασαν και δρουν έχοντας ως αντίπαλο την κυβέρνηση, το κράτος, το στρατιωτικό κατεστημένο και τους φασίστες.

Αλήθεια, ποια είναι τα συνθήματα και οι ενέργειες του ΔΥΚΤΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που δεν τα υιοθετούν οι φαντάροι;

Τους θυμίζουμε την ανακοίνωση μας και τους καλούμε να μας πουν σε τι διαφωνεί ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Οι φαντάροι παίρνουν θέση και λένε το δικό του ΟΧΙ στο ΝΑΤΟ και στην κυβέρνηση του πολέμου και της βάρβαρης αντεργατικής επίθεσης. Ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ακολουθώντας την άθλια μεθόδευση και των προηγούμενων διαχειριστών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μιλά με τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια και μας επιβάλλει την Υποχρεωτική Στράτευση στο όνομα "της άμυνας, της προάσπισης των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας", για να μας εκμεταλλευτεί οικονομικά και εργασιακά, να μας έχει αναλώσιμους στον ελληνοτουρκικό ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, να μας κάνει κυνηγούς των προσφύγων και Απεργοσπάστες των εργατικών αγώνων.

Σε έναν ελληνικό στρατό που βρίσκεται σε 15 χώρες στο εξωτερικό, που συμμετέχει στην Κατοχή λαών και στους βομβαρδισμούς Αμάχων, επιβάλλοντας τα δόγματα Πολέμου Καταστολής από τα Βαλκάνια εως τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Ο Ελληνικός Στρατός είναι το ΝΑΤΟ. Πολεμά και Δολοφονεί. Είναι Συνυπεύθυνος-Συνένοχος στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα. Έτσι απαιτούν τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, τα συμβόλαια και τα κέρδη του Κόκκαλη, του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, όλων των αδίστακτων Ελλήνων επιχειρηματιών! 

Είναι αντιδράσεις που πρόκειται να κλιμακωθούν.

Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλούμε τους συναδέλφους Φαντάρους και το σύνολο του προσωπικού ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ να προσφέρουν οποιαδήποτε υπηρεσία στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 
http://diktiospartakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

9 Νοεμβρίου 2017 στις 3:51 μ.μ.

Με βρισιές και γενικότητες πάνε να "τα μαζέψουνε".
Οι καταγγελίες του "Ρ" είναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ:
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9575166

Πιάστηκε στα πράσα πάλι το «Δίκτυο Σπάρτακος»

Στην ιστοσελίδα του «Δικτύου Σπάρτακος» αναδημοσιεύεται επιστολή φαντάρων του 644 Μ/Κ ΤΠ που δημοσιεύτηκε χτες (7/11/17) στον «Ριζοσπάστη», ενάντια στη μετατροπή του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης σε ΝΑΤΟικό ορμητήριο. Δεν είναι η πρώτη φορά που φανερώνουν ενέργειες αγωνιστών φαντάρων σαν «δικές» τους. Και λέμε σαν «δικές» τους γιατί η λαθροχειρία βγάζει μάτι:

1. Πουθενά δεν αναφέρεται η πηγή που δημοσιεύτηκε η καταγγελία, δηλαδή ο «Ριζοσπάστης». Αντιθέτως, σε άλλες αναδημοσιεύσεις που κάνουν στον «Σπάρτακο», βάζουν την πηγή.

2. Οπως και άλλες φορές (π.χ. επιστολές καταγγελίας φαντάρων ενάντια στη ΝΑΤΟική άσκηση «Noble Jump» τον περασμένο Ιούνη ή μόλις την προηγούμενη βδομάδα με επιστολή φαντάρων από τα ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα), ντύνουν τις επιστολές και τη δραστηριότητα φαντάρων με συνθήματα και ενέργειες του «Σπάρτακου», τα οποία δεν τα υιοθετούν οι φαντάροι που στέλνουν τις επιστολές.

Εχει και η λαθροχειρία τα όριά της...

9 Νοεμβρίου 2017 στις 3:56 μ.μ.

ΟΙ Προβοκάτσιες δεν πιάνουν. Υπάρχει καταγγελία απο Φαντάρους στο 644 ταγμα πεζικου στην Αλεξαντρούπολη που στείλανε επιστολή στον Ριζοσπάστη και καμμία σχέση δεν έχουν με κανένα ...σπαρτακο.... Το γνωστό διασπαστικό παιχνίδι απο τους πουθενάδες. Ολα για τον Καπιταλισμό. Οποιος θέλει ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ είναι ευπρόσδεκτος χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής. Μόνο σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ.

9 Νοεμβρίου 2017 στις 11:10 μ.μ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΝΑΜΑΣΗΜΑ ΤΩΝ ΒΡΙΣΙΩΝ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ; ΚΑΜΙΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΑΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΕΙΧΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ.
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ, ΓΡΑΜΜΑ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟΝ 902 ΟΠΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟ diktiospartakos.blogspot.com; ΚΑΜΙΑ
ΚΑΤΑΝΤΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗΣ, ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ!

10 Νοεμβρίου 2017 στις 3:34 μ.μ.

Τα τΣυριζόπουλα έχουν χάσει πραγματικά την μπάλα. Φαντάροι στέλνουν επιστολή στο όργανο της Κ.Ε του ΚΚΕ. Τα τσακάλια υποκλέπτουν το γράμμα χωρίς να βάζουνε πηγή. Και μόλις τους Καταγγέλουν οι ενδιαφερόμενοι βρίζουν κιόλας. Θέλεις δεν θέλεις δηλαδή άλλο κόμμα θα σου κλέψει την επιστολή. Και η αποθέωση της τρέλας.Ρωτάνε γιατί το 902 δεν βάζει αναλύσεις άλλων πολιτικών κομμάτων. Δηλαδή με το Ζόρι να δημοσιεύση το ΚΚΕ αναλύσεις των Τσύριζα ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΑΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΛΑΒΑΝΟΣ κ.α. Μιλάμε για Γλέντι. Αλλού πατάνε και αλλού βρίσκονται τα Τσυριζόπουλα.

12 Νοεμβρίου 2017 στις 12:12 μ.μ.

Κλασιική λάσπη από συντρόφους που αρνούνται την κοινή πάλη και φυσικά αρνούνται την αάντηση σειράς ερωτημάτων.
Η απάντηση βεβαίως ήρθε γρήγορα από τη προσπάθεια απεύθυνσης στα ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΣΤΡΑΤΟ. Κάνοντας γαργάρα το επιθετικό δόγμα του ελληνικού στρατού που στοχοποιεί ως εσωτερικό εχθρό τους εργαζόμενος. Με την κλασσική ΑΝΤΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ γραμμή. Αλήθεια σύντροφοι κατανοούμε την οργανική σχέση ελληνικού καπιταλισμού-Ενόπλων Δυνάμεων και ΝΑΤΟ; Μπορεί να υπάρξει κίνημα που δε θα αμφισβητήσει τον ελληνικό καπιταλισμό από εργατική διεθνιστική επαναστατική σκοπιά; Εμείς θεωρούμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να προβάλλουμε αγωνιστικές συμπεριφορές. Θέτουμε ζήτημα ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για ελληνική ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ. Που διαφωνείτε;

12 Νοεμβρίου 2017 στις 2:26 μ.μ.

Και μια ρητορική ερώτηση. Οταν σε ...κάποιον.... έχεις διευκρινήση πάμπολες φορές οτι δεν είμαστε σύντροφοι και αυτός συνεχίζει να προκαλεί απο εκει και μετά ποιά πρέπει να είναι η ....απάντηση.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger