Home » » Τα Waffen SS (PESCO) κι η Βέρμαχτ (Bundeswehr) ακονίζουν τις λόγχες τους!

Τα Waffen SS (PESCO) κι η Βέρμαχτ (Bundeswehr) ακονίζουν τις λόγχες τους!

Από askordoulakos , Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 | 11:05 μ.μ.




«Αν πυροβολήσεις το παρελθόν με πιστόλι, το μέλλον θα σ’  εκδικηθεί με κανόνι...».
Ρωσικό γνωμικό


 ______________
Όσοι αμφισβητούν, ότι η χώρα είναι υπό κατοχή ισχυρίζονται, ότι κατοχή σημαίνει παρουσία ξένων στρατιωτικών δυνάμεων. Κι αφού στην Ελλάδα δεν υφίσταται παρουσία ξένου στρατού, άρα δε βρισκόμαστε υπό κατοχή.
Δε θεωρούν κατοχή το ότι,  άπαντα τα  έσοδα (φόροι κλπ) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με ειδικό νόμο, αποστέλονται στη Φρανκφούρτη, δηλαδή στην ΕΚΤ, δηλαδή στους Γερμανούς. Ούτε το ότι,  βάσει του ιδρυτικού της νόμου, η ΑΑΔΕ απολαμβάνει πλήρους δικαστικής ασυλίας, ήτοι δεν υπάγεται στη δικαιοδοσία των ελληνικών Δικαστικών και Εισαγγελικών Αρχών, με άλλα λόγια δε λογοδοτεί πουθενά.  Ούτε θεωρούν κατοχή ότι, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στη ΔΟΥ Κηφισιάς, στην εν λόγω ΔΟΥ έχει εγκατασταθεί Γερμανός επίτροπος.
Αφού δεν τους πείθουν όλα αυτά, ίσως τους πείσουν τα παρακάτω.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Der Spiegel λοιπόν, ο γερμανικός στρατός (Bundeswehr) έχει συντάξει έκθεση, με την οποία μελετά έξι πιθανά σενάρια, σχετικά με την ΕΕ έως το 2040. Το χειρότερο σενάριο προβλέπει την κατάρρευσή της («η ΕΕ στην αποσύνθεση και η Γερμανία σε κατάσταση αντίδρασης»), λόγω επιθετικότητας της Ρωσίας (sic), ή λόγω του Brexit, στην οποία κατάρρευση, οι Γερμανοί στρατιωτικοί επιτελείς υποθέτουν «πολλαπλή αντιπαράθεση». Κι όλα αυτά, με την έγκριση του Υπουργείου Άμυνας της Γερμανίας!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους συντάκτες της έκθεσης, σε περίπτωση κατάρρευσης της ΕΕ, κανένα νέο κράτος δεν θα θελήσει να ενταχθεί στην ΕΕ, ενώ  πολλά κράτη-μέλη της ΕΕ θα την εγκαταλείψουν. Η Ευρώπη θα χάσει την ανταγωνιστικότητά της στον κόσμο και ο αριθμός των συγκρούσεων θα αυξηθεί.
Είναι η πρώτη φορά, που οι γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις (Bundeswehr) επεξεργάζονται μελλοντικά σενάρια αποσύνθεσης της ΕΕ, με ταυτόχρονη λεπτομερή ανάπτυξη στρατιωτικών σχεδίων για καθένα από τα σενάρια αυτά, ενώ  όλες οι αναλύσεις της σχετικής έκθεσης, η οποία υποβλήθηκε στο γερμανικό Υπουργείο Άμυνας τον Φεβρουάριο και έκτοτε θεωρήθηκε απόρρητη, κατατείνουν στο πως θα επηρεάσουν τη Γερμανία, τα συγκεκριμένα σενάρια.

Όλα τα παραπάνω, βέβαια,  συνδυάζονται άρρηκτα με τη διαδικασία ίδρυσης του Ευρωστρατού, όπως αυτή καθορίστηκε πριν από 15 μέρες με τη συμφωνία Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας για την Ασφάλεια και την Άμυνα (PESCO). Σημειωτέον, ότι τη Δευτέρα 11 Νοέμβρη, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Κοτζιάς προανήγγειλε τη συμμετοχή της Ελλάδας στην PESCO.
Όπως λοιπόν ορίζεται στη Συνθήκη της ΕΕ, στο άρθρο 42 παράγραφος 6 και στο άρθρο 46, καθώς και στο Πρωτόκολλο 10, μέσω της PESCO «τα κράτη μέλη αυξάνουν την αποτελεσματικότητά τους την αντιμετώπιση των προκλήσεων στον τομέα της ασφάλειας και την προώθηση της περαιτέρω ενσωμάτωσης και ενίσχυσης της αμυντικής συνεργασίας στο πλαίσιο της ΕΕ....
...Στόχος είναι να αναπτυχθούν από κοινού αμυντικές ικανότητες και να διατεθούν για στρατιωτικές επιχειρήσεις της ΕΕ. Αυτό θα ενισχύσει την ικανότητα της ΕΕ ως εταίρου για τη διεθνή ασφάλεια, συμβάλλοντας επίσης στην προστασία των Ευρωπαίων και στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των αμυντικών δαπανών.».
Για όσους λοιπόν αγνοούν ότι ιστορικά, η στρατιωτική κατοχή έπεται της οικονομικής, οφείλουν να συνειδητοποιήσουν, ότι όσοι λαοί διεκδικήσουν την αυτοδιάθεσή τους, μέσω της εξόδου από το «Νταχάου» της Ε.Ε. θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Βέρμαχτ (Bundeswehr) και τα Waffen SS (PESCO) της σύγχρονης Ευρώπης.
Κι οφείλουν επίσης να αντιληφθούν, ότι πρώτιστο ταξικό και πατριωτικό καθήκον αποτελεί σήμερα η συσπείρωση λαικών και ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων στο νέο Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα, με στόχο την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος, όπως πολύ χαρακτηριστικά  είχε σκιαγραφήσει ο Δ. Γληνός: «Στη μορφή του ο σημερινός αγώνας δεν μπορεί, παρά να είναι παλλαϊκός, ν' αγκαλιάσει όλα τα στρώματα του λαού, και τον εργάτη και τον αστό, και τον αγρότη και τον διανοούμενο.... Κατάχτηση της εξωτερικής λευτεριάς, κατάχτηση της εσωτερικής λευτεριάς, να με δυό λόγια ποιοί μπορεί να είναι οι σκοποί του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα. Γύρω από αυτούς τους σκοπούς πρέπει να ενωθούν όλοι, όσοι πραγματικά και ειλικρινά επιθυμούν ν' αγωνιστούν για τη λαϊκή απολύτρωση»



Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!
askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

25 Νοεμβρίου 2017 στις 12:46 π.μ.

Σαν σήμερα το 1952 πιάσανε τον Πλουμπίδη στην Αθήνα. Επίσης την ίδια μέρα ο πρόεδρος της ...ΕΔΑ.... Μενσεβίκος ΥΠΕΞ το 1921 συναντούσε στο Γραφείο του τον ΠΑΠΑΓΟ και πήρε την υπόσχεση οτι το ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ δεν θα βγάλει την ...ΕΔΑ.... Παράνομη.... Το Κόμμα του ...κυρίου.... συμμετείχε στο ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και στην καταστροφή που ακολούθησε. ΤΟΜΠΟΛΑ.....

25 Νοεμβρίου 2017 στις 6:43 μ.μ.

Με το να δαιμονοποιούμε πρόσωπα και να μη στεκόμαστε κριτικά απέναντι σ' αυτούς που τον εξέλεξαν πρόεδρο της ΕΔΑ, και κριτικά επίσης σ' εκείνους που διαμόρφωσαν τη συγκεκριμένη πολιτική που ακολούθησε η ΕΔΑ, μόνο μαρξισμός δεν είναι. Την ευθύνη φέρουν ακέραια οι "δογματικοί" και οι "οπορτουνιστές" του ΚΚΕ, που ήταν πλειοψηφούσα δύναμη στην τότε ΕΔΑ.
Τα υπόλοιπα είναι σκέτη μεταφυσική και λαϊκισμός, ευκολόπεπτη τροφή για μη μαρξιστές .

26 Νοεμβρίου 2017 στις 2:11 π.μ.

Η Ευθύνη υπάρχει στην Σοσιαλδημοκρατία και στον Οπορτουνισμό που κατέστρεψε το Δ.Κ.Κ και το ΚΚΕ σαν αναπόσπαστο κομμάτι του Καπιταλισμού.

26 Νοεμβρίου 2017 στις 10:40 π.μ.

Τα τηλεγραφήματα του ΒΑΒΟΥΔΗ είναι αποκαλυπτικότατα για το τι ακριβώς γινότανε. Γράφει Μετα το 1948 Οπορτουνιστικές δυνάμεις με την βοήθεια της ...ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.... Και την ανοχή του ....αστικού κράτους προσπαθούσαν για την δημιουργία νεου κόμματος και την διάλυση του ΚΚΕ. ...ΣΚΕΤΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ...... Το 2008 ο συνασπισμός γιόρτασε τα 40 χρόνια του Προδοτικού ....εσωτερικού...... λέει ο Τρίκκας με αναφορές στον ...παρτσαλίδη.... Είχαμε έτοιμη την μετατροπή του ΚΚΕ σε ....ομόσπονδο.... ήρθε ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ και μας τα χάλασε όλα με τον ΔΣΕ. ....ΣΚΕΤΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ... ΛΟΓΙΚΟ......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger