Home » » Τι δουλειά έχουν τα μέλη της ΚΝΕ φαντάροι στην Κύπρο;

Τι δουλειά έχουν τα μέλη της ΚΝΕ φαντάροι στην Κύπρο;

Από Unknown , Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 | 6:54 μ.μ.

 Διαβάζουμε στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ: "Από την Κύπρο, φαντάροι έστειλαν χαιρετιστήρια μηνύματα και οικονομική συνδρομή στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ"
Αλήθεια, τα μέλη της ΚΝΕ-ΚΚΕ δεν γνωρίζουν τις πιέσεις που ασκεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να στείλει τους συναδέλφους φαντάρους στην Κύπρο;
Γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΟΝΤΑΙ;
Δεν γνωρίζουν τους οικονομικούς εκβιασμούς που ασκεί στην νεολαία το Υπουργείο Άμυνας, των ακροδεξιών ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να στρατολογήσουν στην ΕΛΔΥΚ, με Οικονομικό Αντάλλαγμα  και τις αντίστοιχες πιέσεις για να εξασφαλίσουν Μισθοφόρους Στρατιώτες ΟΒΑ;
Γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ;
H κυβέρνηση καίγεται να στείλει τους φαντάρους στην Κύπρο, μετάθεση στο εξωτερικό!

Καταγγελίες Φαντάρων
Της ημέρες που γινόταν ενημέρωση για τα ΕΛΔΥΚ, το κλίμα που άφησαν να επικρατήσει μέσα στο στρατόπεδο όσο αφορά την πιθανότητα να βρεθεί ένας οπλίτης θητείας στην Κύπρο, ήταν ότι είναι ένα υποχρεωτικό σώμα που καλύτερα να το δηλώσετε και να το πάρετε απόφαση γιατί μπορεί να σας διαλέξουν και από μόνοι τους.
Η ενημέρωση ήταν σκοπίμως ελλιπής όσο αφορά το κατά πόσο είναι υποχρεωτική ή όχι η συμμετοχή στο συγκεκριμένο σώμα.

Επίσης ξεκάθαρο ήταν ότι υπήρχε μεγάλη αγωνία από την πλευράς του Ελληνικού στρατού να πείσει του οπλίτες να καταταγούν σε αυτό το σώμα, καθώς η ενημέρωση που έγινε σε σχέση με τις ανέσεις και τις ‘’ιδανικές’’ συνθήκες που επικρατούν στην Κύπρο ήταν ασύγκριτα πιο οργανωμένη και πλήρης σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ειδικό σώμα του Ε.Σ. Έγινε παρουσίαση και προβολή εικοσάλεπτου βίντεο όταν για οποιοδήποτε άλλο σώμα η διαδικασία δεν περιελάμβανε κάτι περισσότερο από μια ανακοίνωση που περιοριζόταν στην φράση « Όποιος ενδιαφέρεται για τα ‘’τάδε’’ να πάει εκεί.» ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

20 Δεκεμβρίου 2017 στις 7:15 μ.μ.

Κυριακή του Δημοψηφίσματος ΤΣΙΡΚΟΥ το 2015 οι Κομμουνιστές απο το πρωί μπροστά στα Εκλογικά κέντρα δίναμε τα Ψηφοδέλτια με το Πραγματικό ΟΧΙ στην Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Παντού τα ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ του Αντάριζα καλούσαν την Αστυνομία να πιάσει τους Κομμουνιστές που τους χαλάγαμε το ΕΓΚΛΗΜΑ. Απειλούσαν μέχρι και τα αστυνομικά όργανα σαν Γνήσιοι Πραιτωριανοί του Καπιταλισμού. Απλοί άνθρωποι μένανε Αναυδοι μπροστά σε αυτή την Απίστευτη λύσσα. Για τους Κομμουνιστές βέβαια τίποτα παράξενο. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ. 5η Φάλαγγα.

20 Δεκεμβρίου 2017 στις 8:16 μ.μ.

Αυτά τά γκρουπούσκουλα τού Σπάρτακου δέν έχουν μέ κάτι άλλο νά ασχοληθούν ,παρά μόνο μέ τό ΚΚΕ καί τήν ΚΝΕ;
Κάποιους σκοπούς εξυπηρετούν.Όλα τά αρθρα τους αναφέρονται συγκεκριμένα στό ΚΚΕ.Μήπως έτσι νομίζουν ότι βρίσκονται στήν επικαιρότητα;

20 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:35 μ.μ.

"σπαρτακιάδας" συνέχεια,μήπως και αποκτήσουν υπόσταση στο κίνημ.Κοινός τόπος τα αντικκε συμπλέγματά σας!ΞΙΔΙ!

22 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:51 π.μ.

Δεν γνωρίζει (;;!! Χε,χε!) την γραμμή του κομ. κόμματος ο Σπάρτακος, η ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ..."ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ", για προφανέστατους λόγους;
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9389759
"Φαντάροι από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο διαμαρτυρήθηκαν στις αναφορές τους για τις διευκολύνσεις στο ΝΑΤΟ."
"Δωρεάν μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο."
κι εδώ, το βασικό:
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9298772
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚE ΤΟΥ ΚΚE ΣΤΟ 20ό ΣΥΝΕΔΡΙΟ
"Το ΚΚΕ εκφράζει διαχρονικά την αλληλεγγύη του στον κυπριακό λαό ενάντια στην τουρκική εισβολή - κατοχή και σε κάθε είδους διχοτομική «λύση». Το Κόμμα μας παλεύει για Κύπρο ενιαία, για ένα και όχι δύο κράτη, με μία κυριαρχία, μία ιθαγένεια, μία διεθνή προσωπικότητα, για κοινή πατρίδα Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, χωρίς κατοχικά και άλλα ξένα στρατεύματα, χωρίς ξένες βάσεις, εγγυητές και «προστάτες».

Σε αυτά τα πλαίσια κινείται η δράση του Κομμ. Κόμματος και των μελών του, όπως παρουσιάζεται και από τα δημοσιεύματα του «Ρ» για την δράση των προοδευτικών φαντάρων, που κατ’ επιλογήν άλλοτε καπελώνει και άλλοτε συκοφαντεί ο μικροαστικός ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, όπως καλή ώρα.
Αλλωστε, ο «Ρ» είναι υπερήφανος για την γενναιότητα, που πολέμησαν κομμουνιστές μέλη της ΕΛΔΥΚ στην τουρκική επιδρομή το ’74, παρασημοφορημένοι έστω και με καθυστέρηση ….43 ετών! Σε αντίθεση με τους προβοκάτορες-προδότες χουνταίους και Εοκατζήδες-Β, που κάνανε τη βρωμοδουλειά και μετά βάλανε την ουρά από κάτω όταν μύρισε το μπαρούτι, στέλνοντας τα παιδιά του Λαού σαν πρόβατα για σφαφή, μαζί με τον ΕΝΙΑΙΟ κυπριακό Λαό. (Η στάση των τότε πολιτικών προγόνων του "Σπάρτακου" αγνοείται, όπως θα περίμενε κανείς...).

Και ένα ερώτημα προς τους μικροαστούς (και συνήθως άκαπνους...) προβοκάτορες:
Ο "Σπάρτακος" πιστεύει πως οι προοδευτικοί έλληνες φαντάροι δεν πρέπει να υπηρετούν στην Κύπρο;
Η, μήπως αυτά, που δε φτάνουν, τα κάνουν κρεμαστάρια;!;!
Γιατί εκεί βρωμάει μπαρούτι, και ο μικροαστικός πατσιφιστικός «αντιϊμπεριαλισμός» βολεύει τον κλανιάρη/φωνακλά και τυλωμένο μικροαστό….
Εκτός αν πρόκειται να σκοτωθούν άλλοι.

22 Δεκεμβρίου 2017 στις 8:37 μ.μ.

Σεχτάρ. Είσαι ακαρδος. Δείξε λίγο έλεος στα ....παιδιά..... σε αδιέξοδο βρίσκονται. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ξεβράκωτη τρέχει στους δρόμους

22 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:54 μ.μ.

Για μια φορά τις ύβρεις των μελών της ΚΝΕ ακολουθούν οι πολιτικές θέσεις πλήρους ενσωμάτωσης στην "εθνική γραμμή" της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Φυσικά το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους φαντάρους να αντισταθούν στις μεταθέσεις εκτός συνόρων και ιδιαίτερα στην επι χρήμασι υποταγή στα επιθετικά δόγματα Ενιαίου Πολεμικού Χώρου Ελλάδας - Κύπρου που πρώτος ξεκίνησε ο εθνικιστής πρώην ΥΕΘΑ Αρσένης των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και στην έμπρακτη αμφισβήτηση των Πολεμικών Αξόνων Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου-Αιγύπτου.
Έξω από την Κύπρο όλοι οι στρατοί των Μητέρων Πατρίδων ΕΛΔΥΚ-ΤΟΥΡΔΥΚ και οι ξένες βάσεις.
Πραγματικός εργατικός διεθνιστικός αγώνας στο σήμερα και κοινή πάλη των εργαζομένων ανεξάρτητα την εθνότητα, τη θρησκεία και τη γλώσσα τους.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ
η ΚΝΕ-ΚΚΕ πολεμά;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger