Home » , » Λαϊκές σημερινές αντιδράσεις για τους πλειστηριασμούς και προεκλογικές "δεσμεύσεις" του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Λαϊκές σημερινές αντιδράσεις για τους πλειστηριασμούς και προεκλογικές "δεσμεύσεις" του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 | 7:26 μ.μ.

Την τιμητική του είχε σήμερα ο  υπόδικος για συμμετοχή σε παραδικαστικό κύκλωμα πρόεδρος των συμβολαιογράφων Αθήνας, Γ. Ρούσκα, ο οποίος πρωτοστατεί για να περάσει η λαϊκή περιουσία, μέσω πλειστηριασμών στα νύχια αρπακτικών – κορακιών, καθώς και οι μπάτσοι.

Και το γράφουμε αυτό παρακολουθώντας τα συνθήματα που φώναξαν σήμερα πολίτες έξω από το Ειρηνοδικείο Αθήνας  όπου επρόκειτο να βγουν στο σφυρί 10 ακίνητα, 5 από τα οποία είναι πρώτες κατοικίες. Μάλιστα κάποια από αυτά γιατί οι ιδιοκτήτες τους χρωστούσαν κοινόχρηστα.

Το βίντεο που παραθέτουμε αποτελεί μια σύνθεση με τα όσα έγιναν σήμερα έξω από το Ειρηνοδικείο Αθήνας (το αλιεύσαμε από το διαδίκτυο) με οργισμένους διαδηλωτές να «λούζουν» με συνθήματα έμπλεα «κοσμητικών» επιρρημάτων, κυβέρνηση, Ρούσκα και μπάτσους, καθώς και ένα απόσπασμα από την σημερινή εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου.

Από μια πλευρά δηλαδή, το παρακάτω βίντεο μπορεί να θεωρηθεί και συλλεκτικό γιατί ο κομμουνιστής δημοσιογράφος συγκέντρωσε και παραθέτει τις προεκλογικές δηλώσεις του Τσίπρα καθώς και άλλων κυβερνητικών στελεχών σχετικά με τους πλειστηριασμούς.
Παράλληλα ο Νίκος Μπογιόπουλος βάζει, και πολύ σωστά, στο στόχαστρο του τα «δημοσιογραφικά καρακόλια», που πάνε να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο σχετικά με το τι συμβαίνει με τους πλειστηριασμούς.

Το βίντεο είναι αρκετά μεγάλο, διαρκεί σχεδόν 20 λεπτά, αλλά αξίζει να το παρακολουθήσετε ολόκληρο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:49 μ.μ.

Οπου υπάρχει θολούρα και χωράει βλαχοδημαρχιλίκι, νάσου και οι πονηροί πολιτευτές, να να "απειλούν" εκ του ασφαλούς και να ..."φωτογραφίζουν" τάχα μου, για να ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝΕ:
http://www.enikos.gr/society/550494/epithesi-tis-konstantopoulou-se-symvolaiografo-ton-evgale-kai-pho
Η κυρία "τι είπατε;", κόρη του μπαμπά της, με κύρια προσόντα το θράσος, την αναίδεια (που τα λανσάρει αντί για για ..."ριζοσπαστισμό"!), και ένα κυνικό αμοραλισμό, που την βόηθησε να κάνει παιχνιδάκια με την Χ.Α., και να ανταλλάσσει την υποστήριξη στον τσύριζα με "καρέκλες", στην καμπούρα αυτών, που τώρα, αδίστακτα το παίζει ..."προστάτις"(!), και αφού πρώτα η ίδια τους σταύρωσε....
...είναι η πιο χαρακτηριστική και άξια συναγωνίστρια των αναρχικών των "κινημάτων"!
Δίπλα στον άλλον ανεκδιήγητο Πιλάφη, τώχουν πάρει μονότερμα, οι ..."αγωνιστές" μαυρογιαλούροι πολιτευτάκηδες να κάνουν καρριέρα!
Αφού δε βρίσκεται κανείς να τους κράξει.
Παπατζήδες, που κολυμπάνε σαν χέλια μέσα στην ταξική θολούρα του μικροαστικού στη νοοτροπία χυλού των πλειστηριασμών, όπου έχουνε γίνει μαλλιά-κουβάρια αδερφές και παληκάρια....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger