Home » , , » Το παραλήρημα Ισραηλινού ακροδεξιού παίρνει τα εύσημα από τον αντιπρόεδρο Ν.Δ

Το παραλήρημα Ισραηλινού ακροδεξιού παίρνει τα εύσημα από τον αντιπρόεδρο Ν.Δ

Από giorgis , Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 | 3:45 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Φυσικά και δεν μας έκανε καμιά εντύπωση το ότι ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. προχώρησε σε ανάρτησή του στο twitter για να δώσει τα εύσημα στον Ραββίνο Μορντεχάι Φριζή για το πρόσφατο παραλήρημα του. 

Ηταν αναμενόμενο για τον Αδωνη Γεωργιάδη να χαρακτηρίσει «άψογο» το κήρυγμα του Εβραίου κληρικού που ανάμεσα στα άλλα έλεγε: «Αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν». 

Εξάλλου το στέλεχος της Ν.ΔΟ ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι ένας παθιασμένος αντικομουνιστής και είναι απόλυτα λογικό να εκφράζει τον θαυμασμό του στον Ραβίνο με τις απόψεις του οποίου ταυτίζεται απόλυτα.

Αν και εδώ υπάρχει μια ανακολουθία. Ο Αδωνης Γεωργιάδης  ποτέ δεν έκρυψε την εκτίμηση που τρέφει για τον αρχιφασίστα Κώστα Πλεύρη.
Οταν ήταν τηλέμπορας διαφήμιζε με πάθος το βιβλίο του ιδρυτή του κόμματος της "4ης Αυγούστου", «Οι Εβραίοι, όλη η αλήθεια». (Ο Πλεύρης υπήρξε για ένα διάστημα συγκάτοικος με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ στο κόμμα του Καρατζαφέρη).
Στο βιβλίο, λοιπόν αυτό αναφέρεται ότι να είναι κανείς Εβραίος σημαίνει: «Να ψεύδεται, να ψευδορκίζεται, να εξαπατά, να γίνη τοκογλύφος και όταν έρθει η ώρα δολοφόνος χριστιανών».
Επίσης αυτό το πόνημα γράφει ότι οι Εβραίοι είναι «Απλυτοι, αξύριστοι, τοκογλύφοι, που πιστεύουν στην εξολόθρευση των εθνών...».
Συμπληρωματικά ο Κ. Πλεύρης ισχυρίζεται ότι πρέπει να υπενθυμιστεί στους Εβραίους πως «Οι Ναζί άφησαν αρκετόν υπόλοιπον από σας» και «Αι απόψεις του Αδόλφου Χίτλερ διά τους Εβραίους ήσαν απολύτως ορθαί».

Προφανώς όμως για τον Ραββίνο που αναφέραμε δεν ισχύουν τα όσα επικαλείται ο μέντορας του Γεωργιάδη. Εδώ ο Ισραηλινός παπάς βγήκε δημόσια και αποκάλεσε τους "αναρχοκομμουνιστές" τα μέλη του Ρουβίκωνα χαρακτηρίζοντας τους «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες», σε λεπτομέρειες θα κολλήσουμε;

Αλλωστε πώς μπορούσε να μην εκφράσει τον θαυμασμό του για το κήρυγμα του Εβραίου αφού αυτό συμπίπτει απόλυτα με τις απόψεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς ο μπουμπούκος;
Πιθανόν να θυμάστε τις δηλώσεις που είχε κάνει σαν υπουργός Υγείας με τις οποίες μας γνωστοποίησε ότι «σιχαίνεται τους κομμουνιστές», λέγοντας επίσης ότι «μισώ και σιχαίνομαι τους απεργούς».

Αργότερα, την εποχή που διεκδικούσε την αρχηγία της Ν.Δ. εμφανίστηκε  σαν .. ιστορικός, βγάζοντας το συμπέρασμα ότι η αστική δημοκρατία του την εποχή που βασάνιζε και εξόριζε κομμουνιστές ήταν εξόχως φιλική απέναντί τους, γιατί σύμφωνα με τον ίδιο, τα Μακρονήσια έμοιαζαν με… Χίλτον.

Μια ρητορική μόνο ερώτηση προς αυτόν τον «ακραιφνή πατριώτη»: Τον αφήνει αδιάφορο το γεγονός ότι ο ομοϊδεάτης του Εβραίος κληρικός ισχυρίζεται ότι μηχανισμοί της χώρας του, στους οποίους συμμετέχει, παρακολουθούν και «φακελώνουν» Ελληνες; Ή μήπως τα μέλη του «Ρουβίκωνα» δεν είναι, για τον Α. Γεωργιάδη, πολίτες αυτής της χώρας αλλά «αναρχοκομμουνιστικά μιάσματα»; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Ιανουαρίου 2018 στις 8:14 π.μ.

τον γνωρίζω από τότε πού γεννήθηκε ντρέπεται για την ελληνική του καταγωγή και πλασάρεται ώς Ισραηλινός,γεννήθηκε το 1978 στο Βύρωνα κατάγεται από μια δημοκρατική οικογένεια ο πατέρας του Ιάκωβος υπήρξε και υποψήφιος με το Πασοκ,ετούτος πήγε για σπουδές στο Τέλ Αβιβ,τον είδαν πώς ειναι ηλίθιοος και άρχισε η πλυση εγκαφάλου....δημιούργημα των σιωνιστών έιναι ετούτος...γιά την ιστορία οι γονείς του άν και εβραίοι στο θρήσκευμα αρνούνται να επισκεφθούν το Ισραήλ τιμούν την Ελλάδα πού τους τίμησε το ίδιο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger