Home » , , » Για το άθλιο πολιτικό ρεμάλι που λέγεται Α. Νεφελούδης

Για το άθλιο πολιτικό ρεμάλι που λέγεται Α. Νεφελούδης

Από giorgis , Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 | 5:26 μ.μ.

Του   Γ. Γ.

Ένα από τα δεκάδες άθλια πολιτικά ρεμάλια που βρήκαν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σιτίζονται πλουσιοπάροχα από τον ληστρικά φορολογούμενο λαό, αφού το κόμμα της Κουμουνδούρου τους τοποθέτησε σε καίρια κυβερνητικά πόστα, είναι και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Αντρέας Νεφελούδης.

Αυτός ο πολιτικός τυχοδιώκτης σήμερα με δηλώσεις του ξερνάει τα εμέσματα του με στόχο το ΠΑΜΕ για τη χθεσινή παρέμβαση μελών του στο υπουργείο Εργασίας, χαρακτηρίζοντάς την πράξη αυτή σαν «έκφραση πολιτικής αλητείας».

Ανέφερε ο τυγχάρπαστος πολιτικάντης, ένας τύπος που σήμερα γλύφει εκεί που χτες έφτυνε – θα μιλήσουμε γι’ αυτό παρακάτω- μιλώντας στον ρ/σ «Αθήνα 9.84», για την χθεσινή δράση του ΠΑΜΕ στο κατ' ευφημισμό αποκαλούμενο υπουργείο Εργασίας: «με λοστάρια, τραμπουκισμούς, μπούλινγκ απέναντι στην υπουργό και με κίνδυνο σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων…. αυτό δεν έχει σχέση με συνδικαλισμό αλλά με πολιτική αλητεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε χρησιμοποιήσει τέτοιες μεθόδους για να αντιμετωπίσει φαινόμενα διαφωνίας. Ποτέ δεν τραμπουκίσαμε. Αυτά είναι πρακτικές που χρησιμοποιούσε μερίδα πολιτικής αντιπαράθεσης- λέγε με Ρουβίκωνα -που έχει αντιγράψει το ΠΑΜΕ. Σήμερα θα κάνουμε αποτίμηση των ζημιών και θα στείλουμε το λογαριασμό στο ΠΑΜΕ».

Δεν ξέρουμε τι λογαριασμό ετοιμάζεται να στείλει αυτός στην συνδικαλιστική παράταξη. Γνωρίζουμε όμως ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του είναι υπόλογοι, όχι για ζημιές, αλλά για εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων.
Και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι όταν ο «λογαριασμός» που θα εισπράξουν, από τα θύματα της ανάλγητης πολιτικής τους, θα τους υποχρεώνει να «πληρώσουν» μόνο με την εξαφάνισή τους από το πολιτικό κεντρικό σκηνικό.

Ο πολιτικός γυρολόγος όμως αυτός, εκτός των άλλων, έχει και την αίσθηση ότι όλοι μας έχουμε την μνήμη χρυσόψαρου.
Ας προσπεράσουμε ότι οι λέξεις στο στόμα του χάνουν την σημασία τους όταν ονομάζει «τραμπουκισμό» μια δυναμική λεκτική παρέμβαση.
Ας μην αναφέρουμε την συμπεριφορά που είχε δείξει το εξουσιαστικό αυτό παχύδερμο απέναντι στους αγρότες όταν τους κατηγορούσε για «εκβιαστές», γιατί διεκδικούσαν το δικαίωμα τους στην επιβίωση.

Θα σταθούμε μόνο στην σημερινή του αθλιότητα. Αυτό το κυβερνητικό στέλεχος το οποίο κάνει στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ μαθήματα κόσμιας συμπεριφοράς, είναι ο ίδιος άνθρωπος που ανάλογες «διαλέξεις», παρέθετε και στους σημερινούς κυβερνητικούς ομοτράπεζους του.
Αυτό το ελεεινό πολιτικό ρεμάλι που τώρα απευθύνεται με τόσο αισχρό τρόπο σε εργάτες συνδικαλιστές πριν μερικά χρόνια, όταν ήταν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) έβριζε το ίδιο χυδαία και τους σημερινούς συντρόφους του.
Και αυτοί εκτιμώντας προφανώς το «λούσιμο» που τους έκανε, του ανέθεσαν κυβερνητικό πόστο  για να λύσει το βιοποριστικό του ζήτημα.

Πάρτε μια γεύση τι έγραφε ο Α. Νεφελούδης για τον ΣΥΡΙΖΑ  στις 18 Απρίλη του 2011 σχολιάζοντας το γεγονός ότι είχε δεχθεί αποδοκιμασίες από πολίτες των Αγίων Αναργύρων ο Α. Λοβέρδος.

«Φαίνεται πως τα υψηλά ποσοστά παρουσίας στα ΜΜΕ εξαιτίας του ξεκατινιάσματος με στελέχη της κυβέρνησης, έχουν αναγάγει σε τρόπο πολιτικής συμπεριφοράς για τον ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ, τους τραμπουκισμούς, τους προπηλακισμούς και τον ξυλοδαρμό όσων διαφωνούν μαζί τους. Έχουν, οι άθλιοι τυχοδιώκτες, διαπιστώσει πως αυτός, ο εκτρέφων το αυγό του φιδιού, τρόπος πολιτικής συμπεριφοράς παίζει, και στον βωμό κάθε δημοσιότητας δεν διστάζουν να μας φέρουν στο νου ό,τι το χειρότερο από αυταρχικές, προβοκατόρικες, κρυπτοφασιστικές και ακραία συντηρητικές συμπεριφορές».

Οι «τραμπούκοι άθλιοι τυχοδιώκτες»,  που «δεν διστάζουν να μας φέρουν στο νου ό,τι το χειρότερο από αυταρχικές, προβοκατόρικες, κρυπτοφασιστικές και ακραία συντηρητικές συμπεριφορές», λοιπόν, εκτίμησαν την συμπεριφορά Νεφελούδη και υλοποιώντας το προεκλογικό τους σύνθημα «ξεμπερδεύουμε με το παλιό», του αναθέτουν κυβερνητική θέση.

Υ.Γ: Ο Νεφελούδης δεν είναι παρά ένα χαρακτηριστικό δείγμα μιας "φουρνιάς"  ατόμων που στα νιάτα τους υπήρξαν προοδευτικοί ακόμα και ακροαριστεροί για να καταλήξουν σήμερα μαντρόσκυλα του συστήματος και στυγνοί εξουσιαστές. Σάπια, εντελώς διεφθαρμένα άτομα, ιδανικά για να υπηρετούν ένα σύστημα με τα ίδια χαρακτηριστικά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger