Home » , » Είχαν καιρό να πάθουν τέτοια νίλα οι Τούρκοι

Είχαν καιρό να πάθουν τέτοια νίλα οι Τούρκοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 | 2:43 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Βρέχει και κάτω από την τέντα, δεν κάνουν βήμα προς τα μπρος και λένε τ’ ανακοινωθέντα, “φταίει ο κακός μας ο καιρός”...
Παρόμοιοι δικτάτορες, παρόμοιες δικαιολογίες. Ο Σουλτάνος πήγε να το παίξει Χίτλερ, αλλά μάλλον του βγαίνει ο Μουσολίνι.

Είχαν καιρό να πάθουν τέτοια νίλα οι Τούρκοι, αφού οι Κούρδοι, αν και το ένα τέταρτο σε αριθμό απ’ αυτούς, χωρίς άρματα ή αεροπλάνα, υπερασπίζονται με επιτυχία τη χώρα τους. Προδομένοι, εγκαταλελειμμένοι από όλους, αλλά αποφασισμένοι να ζήσουν Ελεύθεροι, οι Κούρδοι όχι μόνο σταμάτησαν τον υποτιθέμενο περίπατο του Τουρκικού στρατού και των συμμοριών που τον ακολουθάνε, αλλά τους έχουν προξενήσει βαρύτατες απώλειες.

Οι Τούρκοι στέλνουν συνέχεια ενισχύσεις για να σπάσουν όμως τα μούτρα τους μπροστά στην έξυπνη άμυνα των έμπειρων Κούρδων στρατιωτών.

Πάνω από 300 Τούρκοι και μισθοφόροι έχουν σκοτωθεί, εκατοντάδες άλλοι τραυματίστηκαν, δεκάδες από τα καλύτερα άρματα τους καταστράφηκαν και το σπουδαιότερο: Καμία ουσιαστική πρόοδος, κανένα έδαφος στρατηγικής σημασίας δεν έπεσε στα χέρια των ιμπεριαλιστών. Οι εισβολείς έχουν κολλήσει και ψάχνουν δικαιολογίες.

Δήλωση των SDF που καλεί του Τούρκους στρατιώτες να παραδοθούν, αφού ο ανισόρροπος και αδίστακτος Ερντογάν δεν υπολογίζει καμία ανθρώπινη ζωή μπροστά στη μεγαλομανία του ούτε καν των δικών του:

"Προς τους στρατιώτες, οι οποίοι αναγκάζονται και οδηγούνται σε αυτόν τον πόλεμο, αυτός δεν είναι ο πόλεμος σας. Οι Σύριοι, οι οποίοι έχετε εξαναγκαστεί εξαιτίας των συνθηκών στα προσφυγικά στρατόπεδα να γίνεστε καύσιμα για πολέμους στους οποίους δεν έχετε δεσμούς!

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις, που αποτελούνται από όλα τα συστατικά, αποτελούν το θανατηφόρο βέλος κατά της τρομοκρατίας και την ασφαλή ασπίδα για τον συριακό λαό, όπως έχετε δει σε όλους τους αγώνες τους. Οι SDF έχουν αποκαταστήσει την ελπίδα για επανένωση της Συρίας μετά τον πόλεμο. Αποτελούν εγγύηση για το ασφαλές μέλλον των Συρίων, χωρίς καμία διάκριση μεταξύ των λαών της Συρίας.

Η Γενική Διοίκηση των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων σας επιβεβαιώνει ότι δεν είναι εχθρικές σε κανέναν, αλλά αυτές υπερασπίζονται εντός της Συρίας και δεν αποτελούν απειλή για κανέναν, αλλά αντίθετα οι δυνάμεις μας καταπολεμούν τους κινδύνους που απειλούν τον λαό, τη χώρα και τους γείτονες μας. Οι δυνάμεις μας γνωρίζουν ότι έχετε αναγκαστεί να συμμετάσχετε σε αυτόν τον πόλεμο.

Ως εκ τούτου, οι δυνάμεις μας σας προσκαλούν να παραδοθείτε στο πλησιέστερο σημείο των δυνάμεών μας στις γραμμές επαφής που βλέπετε στα πεδία των μαχών έτσι ώστε οι Τούρκοι  πράκτορες που στέκονται πίσω από σας να μην σας βλέπουν και σας υποχρεώσουν να γυρίζετε πίσω και να μην είστε καύσιμα του πολέμου .

Οι Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας σας δίνουν ασφάλεια, γι 'αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και παραδοθείτε στις δυνάμεις μας, προτού φτάσετε σε μια φάση όπου θα λυπάστε και λύπη σας θα  είναι μάταιη». 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger