Home » » ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το διπλό βρώμικο παιχνίδι της κυβέρνησης με τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ στον Ελληνικό Στρατό!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το διπλό βρώμικο παιχνίδι της κυβέρνησης με τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ στον Ελληνικό Στρατό!

Από Unknown , Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 | 10:57 π.μ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΗΛΗΤΗΡΙΟΥ!
Στις 17/01/2008 φτάνει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ η ακόλουθη καταγγελία:
Στις 16 Ιανουαρίου το προσωπικό των στρατιωτικών μονάδων στην Μακεδονία διατάχθηκαν προφορικά (και όχι γραπτά) να εισέλθουν στα στρατόπεδα την ημέρα Κυριακή και ώρα 12.00 π.μ το μεσημέρι για να έλθει επίσκεψη ο διοικητής του σώματος. Αλήθεια, τι ήτανε το τόσο επείγον και άμεσο ώστε ο σωματάρχης να καταργήσει παρανόμως την αργία της Κυριακής και να αναγκάσει το προσωπικό να βρίσκεται εντός στρατοπέδου; Μήπως το ότι στις 14.30 το μεσημέρι τυγχάνει να είναι και το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη και με αυτόν τον τρόπο να εμποδίσει στελέχη να συμμετάσχουν σε αυτό;
Παράλληλα, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκαλύπτει το όργιο της εθνικιστική προπαγάνδας και διαφώτισης που συντελείται καθημερινά στον Ελληνικό Στρατό. Από τον 'Εβρο και τα ΚΕΝ, μέχρι την ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο, οι συνάδελφοι στρατιώτες έχουν μπει στο στόχαστρο μιας πρωτόγνωρης σε ποιότητα και ποσότητα ιδεολογικής επίθεσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το  Υπουργείο Άμυνας και την στρατιωτική ηγεσία.
Όπως αποκαλύπτουν οι ανακοινώσεις μας η εθνικιστική διαπαιδαγώγηση έχει γίνει τμήμα της στρατιωτικής εκπαίδευσης. Δεν έχει πρωταγωνιστές του "γνωστούς" φασίστες και ΝΑΖΙ, τη δράση των οποίων συγκαλύπτει συστηματικά η ηγεσία του Στρατού αλλά τους παλιούς φαντάρους -10 Τάγμα ΕΛΔΥΚ-, τους υπαξιωματικούς και χαμηλόβαθμους αξιωματικούς -Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων. http://diktiospartakos.blogspot.gr
Το αποκορύφωμα αυτής της διαδικασίας είναι η συστηματική εκμάθηση του εθνικιστικού άσματος "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ" στον Έβρο!  http://diktiospartakos.blogspot.grΣτα παραπάνω να προσθέσουμε "ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!" http://diktiospartakos.blogspot.gr
Αν επομένως η επίσκεψη του Σωματάρχη την Κυριακή στις μονάδες της Μακεδονίας σηματοδοτεί την προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει τη δυναμική των εθνικιστικών και φασιστικών τάσεων που η κυβερνητική πολιτική τροφοδοτεί, πρέπει να επισημάνουμε τις βαθύτερες κυβερνητικές επιδιώξεις, που εξυπηρετούνται από τα εθνικιστικά συλλαλητήρια "για το Μακεδονικό".
Μετά τον κύκλο των αγώνων του κόσμου της εργασίας εναντίον των Μνημονίων που όλα τα αστικά κόμματος ψήφισαν και εφάρμοσαν, μετά την πρόσφατη ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου που προκάλεσε τις αντιδράσεις των εργαζομένων και ξανάφερε όχι μόνο την Αριστερά στο προσκήνιο αλλά και σύγχρονες αγωνιστικές αναζητήσεις των κοινωνικών κινημάτων, τα εθνικιστικά συλλαλητήρια επιδιώκουν να ρίξουν ταφόπλακα.
Τώρα πρέπει να κυριαρχήσει το Τρίπτυχο της αστικής πολιτικής:
  1. Βγαίνουμε από τα Μνημόνια-έρχεται η ανάπτυξη.
  2. Σβήνουμε το εργατικό κίνημα-Απαγορεύουμε οποιαδήποτε κοινωνική διαμαρτυρία-κριτική με έμφαση την Επιβολή των Πλειστηριασμών. 
  3. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε τους "εθνικούς στόχους": 
ΑΟΖ, ενεργειακά κοιτάσματα, ευρύτερο ιμπεριαλιστικό του ρόλο σε Βαλκάνια, Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή και Αφρική. 
Τι σημαίνουν όλα αυτά για τον Φαντάρο;
Τεράστια εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση.
Σημαίνει να τρώει σκουλήκια, να πληρώνει για την συντήρηση των μονάδων (ας δούμε τι γίνεται με τα ΚΨΜ), να αναλαμβάνει το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης και να είναι ΔΩΡΕΑΝ εργατικό δυναμικό για το Κράτος, τον Στρατό και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Τι σημαίνουν όλα αυτά για τον κόσμο της εργασίας;
Να ΠΛΗΡΩΣΕΙ πολεμικές δαπάνες αξίας 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ για πολεμικά πλοία, αεροσκάφη και πυραύλους-στρατηγικά όπλα.
Να ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ του ως Αναλώσιμος της Στρατιωτικοποίησης που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι φασιστικές Λέσχες Εφέδρων! 
Να ΥΠΟΣΤΕΙ πρώτος ο ίδιος ο εργαζόμενος στη χώρα μας τον κρατικό αυταρχισμό και τρομοκρατία του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, τα δόγματα Πολέμου/Καταστολής που στρέφουν ακόμη και τον στρατό εναντίον των ασύμμετρων απειλών.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΥΡΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger