Home » » Επίθεση εθνικοφροσύνης από τον Ελληνικό Στρατό με αφορμή το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Επίθεση εθνικοφροσύνης από τον Ελληνικό Στρατό με αφορμή το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Από Unknown , Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 | 10:41 μ.μ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Το διπρόσωπο κυβερνητικό παιχνίδι εθνικισμού και μισαλλοδοξίας αποκαλύπτεται στον ελληνικό στρατό, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι οι φιλονατοϊκοί που προωθούν την επίλυση του Μακεδονικού Ζητήματος με τους ακροδεξιούς Μακεδονομάχους είναι διαφορετικές όψεις της ίδιας αστικής αντεργατικής πολιτικής.
Την ίδια περίοδο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρουσιάζεται να επιχειρεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, στον Ελληνικό Στρατό καθημερινά και συστηματικά καλλιεργείται κλίμα ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΥ με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.
Με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας των Πάνου Καμμένου και Δημήτρη Βίτσα, του ΑΓΕΣ Στεφανή και του Διοικητή του Δ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, διεξάγεται μια πρωτόγνωρη επιχείρηση διαπαιδαγώγησης και εθνικιστικής υστερίας.
Καθημερινά και επαναλαμβανόμενα, οι φαντάροι που υπηρετούν στα διάφορα τάγματα διατάζονται να τραγουδήσουν "το Μακεδονία Ξακουστή".
Αφίσες με το εθνικιστικό τραγούδι, που έρχεται από τις πιο μαύρες εποχές του Μετεμφυλιακού κράτους και της ακροδεξιάς εθνικοφροσύνης,   έχουν αναρτηθεί παντού.
Μάλιστα, οι φαντάροι απειλούνται με τιμωρία αν δεν γνωρίζουν τα λόγια του μισαλλόδοξου άσματος.
Αποκαλύπτεται λοιπόν ότι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία όχι μόνο επιχειρούν να κουκουλώσουν τις δραματικές κοινωνικές συνέπειες των Μμημονίων, την άθλια κατάσταση των μονάδων και την ακραία εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση των στρατευμένων.
Αλλά επιχειρούν να πωρώσουν τους φαντάρους, να φανατίσουν τον κόσμο της εργασίας ώστε να πραγματώσουν τον ρόλο του Αναλώσιμου που μας παραχωρούν στο πλαίσιο του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και του αναβαθμισμένου ιμπεριαλιστικού ρόλου που διεκδικούν οι Έλληνες αστοί από τα Βαλκάνια μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο, την Μέση Ανατολή και Αφρική.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να συγκρουστούν με τον Εθνικισμό και την καθεστωτική προπαγάνδα που πλασάρει η κυβέρνηση, ο Στρατός και οι φασίστες.
Είναι ο ορισμός "της εθνική ενότητας" που προωθεί τη δική μας καταπίεση και εκμετάλλευση, τη δική μας σφαγή στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους.
Καλούμε τους συναδέλφους να αμφισβητήσουν και συγκρουστούν όπου και όπως μπορούν με όλο αυτό το κλίμα και την προπαγάνδα. 
Να καταγγείλουν τα εθνικιστικά-φασιστικά τραγούδια, να προβάλλουν την ανάγκη κοινών αγώνων των εργαζόμενων και της νεολαίας εναντίον του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της ΕΕ, των κρατικών εθνικισμών και Μεγαλοϊδεατισμών.  
Να βγούμε μαζικά Παραπονούμενοι, να συζητήσουμε με τους συναδέλφους, να αμφισβητήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο τα στελέχη που ανοίγουν σχετική συζήτηση και κάνουν προπαγάνδα, να γράψουμε επιστολές καταγγελίας.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger