Home » , » Αλλη μια ματαίωση πλειστηριασμού του οικοπέδου της ΒΙΟΜΕ (Βίντεο)

Αλλη μια ματαίωση πλειστηριασμού του οικοπέδου της ΒΙΟΜΕ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 | 1:43 μ.μ.


Ατελέσφορη αποδείχτηκε και η σημερινή προσπάθεια πλειστηριασμού μέρος των οικοπέδων που στεγάζεται το εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, αφού δεν υπήρξε καμιά προσφορά, εξέλιξη που χάρισε χαμόγελα στους εργαζόμενους του αυτοδιαχειριζόμενου αυτού εγχειρήματος και τους αλληλέγγυους τους που παρακολουθούσαν την διαδικαστική διαδικασία.

"Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε αυτόν τον πλειστηριασμό να γίνει", δήλωσε ο εργαζόμενος της ΒΙΟΜΕ, Μάκης Αναγνώστου κάτι που το διαπιστώσαμε και στις προηγούμενες απόπειρες πλειστηριασμού που προηγήθηκαν.
Το σύνθημα «Μπάτσοι, δικαστές, ακούστε το καλά. Η ΒΙΟΜΕ θα μείνει σε χέρια εργατικά», δέσποζε από συγκεντρωμένους εργάτες και αλληλέγγυους τους κάθε φορά στο παρελθόν που επιχειρήθηκαν ο σχετικός πλειστηριασμός.

Να θυμίσουμε ότι εδώ και 6 χρόνια οι εργάτες της ΒΙΟΜΕ δίνουν ένα πρωτόγνωρο αγώνα αξιοπρέπειας, έναν αγώνα επιβίωσης. Με το σύνθημα «Αν δε μπορείτε εσείς, μπορούμε εμείς», επαναλειτουργούν το εργοστάσιο υπό εργατικό έλεγχο, δημιουργώντας ένα υπόδειγμα αυτοδιαχείρισης μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες εργασιακής βαρβαρότητας.

Η νέα απόπειρα πλειστηριασμού θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 25/2.

Το παρακάτω βίντεο το απαλλοτριώσαμε από την παρουσία του Χρήστου Αβραμίδη στο f/b

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

18 Ιανουαρίου 2018 στις 11:00 μ.μ.

κομματικες επιχειρησεις χανονται (ραδιοφωνα 902, 105.5 δεν το χρειαζονται τωρα)αυτοδιαχειριζομενα εγχειρηματα αντεχουν

19 Ιανουαρίου 2018 στις 6:36 μ.μ.

Ο 902 πουλήθηκε για να πληρωθούν τα Ασφαλιστικά Ταμεία και οι Εργαζόμενοι γιατί δεν υπήρχαν χρήματα. Οσο για τις σοσιαλιστικές νησίδες στον καπιταλισμό δεν είναι τίποτα άλλο απο αυταπάτες ωστε η Εργατική τάξη και ο λαός να μείνουν για πάντα Εγκλωβισμένοι στον Καπιταλισμό.

19 Ιανουαρίου 2018 στις 9:31 μ.μ.

σοσιαλιστικες νησιδες σε καπιταλιστικο κρατος δεν υπαρχουν. σοσιαλιστικα κρατη νησιδες στον καπιταλιστικο κοσμο;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger