Home » , » Η συνωμοσία των μετρίων

Η συνωμοσία των μετρίων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 | 3:01 μ.μ.

Της Π. Μ

Ένας ολόκληρος λαός εκμαυλισμένος, τρέφεται με σκουπίδια πνευματικά, παραμυθιασμένος με μια ανύπαρκτη μεγαλοσύνη, για ένα ανώτερο DNA, σπρωγμένος στο εύκολο, το φτηνό, το αντιεπιστημονικό επιχείρημα.
Eχει εμφυσήσει το μίσος για την επιστημονική ανάλυση της πραγματικότητας, για την επιδίωξη μιας ανώτερης πνευματικότητας, ενός πιο δίκαιου και ηθικού κοινωνικού modus vivendi.
Εθισμένος στον αντιπαραγωγικό τρόπο ζωής, στο ξέφρενο κυνήγι του αεριτζίδικου πλούτου, σε μια ζωή όπου το χαζοχαρούμενο ελληνάδικο life style ήταν το σήμα κατατεθέν κάθε βεριτάμπλ σύγχρονου Έλληνα. Μια χώρα Τσιφτετελιστάν.

"Η συνωμοσία των μετρίων όρισε τα χρόνια μας,τον τόπο μας,την γλώσσα και τα όνειρα μας. Η συνωμοσία των μετρίων όρισε τον ρόλο μας και ρόλο στους γονείς και στα παιδιά μας".

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

4 Φεβρουαρίου 2018 στις 7:35 μ.μ.

Το τραγούδι αφορά τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ διαδόχους τους.
Είναι στο πνεύμα του Μικη Θοδωράκη και του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος.
Η γραμμή των μετρίων εκφράστηκε από τον Τάσο Τέλλογλου που ταύτισε τον κόσμο του συλλαλητηρίου με τον κόσμο που κατέβηκε στο σύνταγμα το 2011 και ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα θυμίζοντας παράλληλα ότι ο Τσίπρας έκανε την πρώτη επίσκεψή του σαν πρωθυπουργός στον Μίκη Θεοδωράκη.
Εξυπνα παιδιά είστε βγάλτε τα συμπεράσματά σας

5 Φεβρουαρίου 2018 στις 9:49 π.μ.

Μήπως και το ΚΚΕ που διοργάνωσε συναυλία για τα 90χρονα του Μίκη δεν είναι έξυπνο και δεν έβγαλε τα συμπεράσματα του? Η επιλεκτική μνήμη δεν βοηθά για να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα.
Ο Μίκης ήταν και παραμένει πάντα απρόβλεπτος!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger