Home » , » “Αριστεροί” να τους φτύνεις...

“Αριστεροί” να τους φτύνεις...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 | 11:36 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Υπάρχει περίπτωση, να μας κάνει ολόκληρο το Σύμπαν μια απίστευτη πλάκα; Δεν είναι πλάκα; Πάμε στοίχημα; Δεν είναι για γέλια αυτός ο ανασχηματισμός; Κάθε ανασχηματισμός βέβαια είναι απλά “άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς”, αλλά αυτός ειδικά ο ανασχηματισμός καταντάει ανέκδοτο: Με Φώτη Κουβέλη, επαναλαμβάνω ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ, και μάλιστα στο ίδιο υπουργείο με τον Καμμένο!!!

Αυτή η τρολλιά δείχνει πως η κυβέρνηση έχει πολύ χιούμορ. Μαύρο χιούμορ, αλλά πάντως χιούμορ. Το τι καλαμπαλίκι γίνεται, περιττό να περιγράψω. Τέτοια ξεφτίλα είχα να δω από τον πολιτικό γάμο Σαμαρά – Ντόρας, όπου κι εκεί είχαμε κάνει καινούριο συκώτι. Νομίζω πως είναι η ύστατη προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να βοηθήσει τον Κούλη, στον οποίο έχει υποχρέωση, αφού ο υιός Μητσοτάκη κάνει ό,τι μπορεί για να εξαντλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την τετραετία.

Αλέξη, τόσο απελπισμένος είσαι πια; Μόνο ο Φώτης σου έμεινε; Μόνο αυτός; Αυτόν που έλεγες τα μύρια-όσα, όταν έκανε κυβέρνηση με το Σαμαρά και το Βενιζέλο; Κατάντια!

Αλλά δεν πέφτω από τα σύννεφα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί πιστά το Μνημόνιο που υπηρέτησε ο Κουβέλης, ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς και όλοι οι προηγούμενοι κηφήνες. Για σας ανησυχώ, γαλάζια, πράσινα και πορτοκαλί αιγοπρόβατα. Μην σας κάνει καθόλου εντύπωση, αν αύριο - μεθαύριο τους δείτε όλους μαζί στην ίδια κυβέρνηση να σας ληστεύουν πάλι τους μισθούς και τις συντάξεις σας. Αυτούς που τώρα σκοτώνονται για το ποιος θα φάει τη μεγαλύτερη μπουκιά. Και τότε θα ψάχνετε αλεξίπτωτο καθώς θα πέφτετε από τον ουρανό.

Φώτη, τέτοιο “φάρδος” δεν το έχω ξαναδεί πουθενά. Με μισό τοις εκατό να είσαι υπουργός! Ο κόσμος να σου ρίχνει κλωτσιά κι εσύ να κυβερνάς πάλι. Είναι παντός καιρού ο τύπος. Είτε ΝΔ, είτε ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ, ο Κουβέλης είναι στανταράκι. Ο μόνος σίγουρος! Κάντε τον μόνιμο, έχει τόσα ένσημά σαν υπουργός. Δώστε του το Υπουργείο Καταστροφής, θα διαπρέψει, όπως όλοι οι πολιτικοί ως τώρα.

Αλλά οι νεοδημοκράτες έχουν μεγαλύτερη πλάκα. Γιατί τώρα κοροϊδεύουν αυτόν που πριν συνεργάζονταν και τον είχαν στα “όπα – όπα”. Γαλάζια κουτορνίθια, ο Κούβελης δεν ήθελε να ρίξει το Σαμαρά. Ο Σαμαράς με τα όσα έκανε ήταν αδύνατο να κρατηθεί στην εξουσία. Προφανώς κάνετε πως δεν θυμάστε το κλίμα και τα γεγονότα εκείνων των ημερών.

Εδώ λοιπόν φαίνεται για άλλη μια φορά η “Δημοκρατία” και η “ποιότητα” των αστικών κομμάτων. Οι συμμορίες της Βουλής για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η κουτάλα κι η καρέκλα κι όσο βόσκουν αμέριμνα τα γίδια κάποιοι τσοπάνηδες ετοιμάζουν τις σούβλες. Ψητό αρνί και σήμερα το μενού.

ΥΓ Άκουσα πως κάποιοι πλούσιοι έχουν βαρεθεί τα γίδια βραστά και θα κάνουν απεργία πείνας, αφού μάλιστα τελειώσαν οι αστακοί και το χαβιάρι. Θα τρώνε στο εξής μόνο τους μισθούς και τις συντάξεις των εργαζόμενων. Πείνα καταραμένη και στους εφοπλιστές... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger