Home » , » Παλιά Κοκκινιά: γειτονιά αντιφασιστική – Διαδήλωση 31/3

Παλιά Κοκκινιά: γειτονιά αντιφασιστική – Διαδήλωση 31/3

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 | 7:50 μ.μ.

Μετά την φασιστική ενέδρα ενάντια στην αντιφασιστική παρέμβαση από την ΟΡ.Μ.Α. και την Πακιστανική Κοινότητα στις 24/3 στην Παλιά Κοκκινιά, έγινε σύσκεψη τη Δευτέρα 26/3 στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά για τη διοργάνωση αντιφασιστικής κινητοποίησης το Σάββατο 31/3.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν και στηρίζουν οι: Εργατική Λέσχη Κερατσινίου, Συντονισμός Προσφυγικών & Μεταναστευτικών Οργανώσεων, ΠΕΝΕΝ, δημοτική κίνηση "Κόντρα στο Ρεύμα" Νίκαιας - Ρέντη και ΟΚΔΕ - Σπάρτακος.

Ο αδιάλειπτος και συνεπής αντιφασιστικός αγώνας έχει οδηγήσει στην συρρίκνωση του μηχανισμού της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα την όξυνση της επιθετικότητας από τα  εναπομείναντα μέλη απέναντι σε αγωνιστές, μετανάστες, στέκια και κοινωνικούς χώρους. Η βία αποτελεί το εργαλείο τους ώστε να παραμείνουν στο προσκήνιο προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Το τσάκισμα των φασιστικών κομμάτων και οργανώσεων, το κλείσιμο των γραφείων – γιαφκών τους, το ξήλωμα κάθε υποψίας «σωματείου» ή «επιτροπής κατοίκων» παραμείνει στην επικαιρότητα.

Με οργάνωση και αποφασιστικότητα θα βάλουμε τέλος στο υπό συγκρότηση Τάγμα Εφόδου στην Παλιά Κοκκινιά. Οι αντιφασίστες θα κλείσουν αυτή τη θλιβερή περίοδο που δοκιμάστηκε να επιβληθεί ο τρόμος των φασιστικών ομάδων. Οι γειτονιές του Πειραιά ανήκουν ιστορικά στον κόσμο του ταξικού κινήματος και θα διαφυλαχτεί με κάθε τρόπο αυτή η ιστορική κληρονομιά και συνέχεια.

Καλούμε όλες τις πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες του ευρύτερου αντιφασιστικού κινήματος σε Αντιφασιστική Διαδήλωση το Σάββατο 31/3 στις 12μμ, προσυγκέντρωση στην συμβολή Π. Ράλλη & Θηβών (Village Ρέντη).

Η Παλιά Κοκκινιά είναι γειτονιά αντιφασιστική.

Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες. Όχι σε εθνικισμό και ρατσισμό.

Να κλείσουν τα γραφεία Πειραιά, γιάφκα της Χρυσής Αυγής. Να διαλυθούν τα τάγματα εφόδου.

Αθήνα, 27 Μαρτίου 2018

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger