Home » , » Είπαμε σύντροφοι να μπείτε στην βουλή ...

Είπαμε σύντροφοι να μπείτε στην βουλή ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 | 4:03 μ.μ.

Του Γιώργου Ρούσση

Το παρακάτω δελτίο τύπου σε συνδυασμό με την άρνηση της Συνδιάσκεψης της ΛΑΕ να υπάρχει στην απόφαση της η αποδέσμευση από την ΕΕ, εύλογα οδηγεί στα ακόλουθα ερωτήματα.

1. Τι ισχύει τελικά για την θέση της ΛΑΕ ως προς την αποδέσμευση από την ΕΕ , η απόφαση της Συνδιάσκεψης της η η πρόταση προς την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

2. Η πρόταση προς την ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι να συνεργαστεί και αυτή όπως το πράττει η ΛΑΕ με τις εθνικιστικές ΔΕΠΟΛ και "Ελεύθερη Ελλάδα ";

Είπαμε σύντροφοι να μπείτε στην βουλή, αλλά όχι πάση θυσία όπως παραμένει στην κυβέρνηση ο γεννήτορας σας ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο μέχρι πρότινος υπηρετούσατε.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η χθεσινή συγκέντρωση της πολιτικής συμπαράταξης του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ και της ΔΕΠΟΛ, με επίκεντρο τα Βαλκάνια, το Αιγαίο και τα Ελληνοτουρκικά...

[Φωτογραφία του χρήστη Μέτωπο για μια Ελεύθερη Ελλάδα]

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, αντιπροσωπείες της ΛΑΕ με επικεφαλής τον Π. Λαφαζάνη, του ΔΗΚΚΙ με επικεφαλής τον Γ. Μπούτρη, του "Δρόμου Ανοικτού" με...
επικεφαλής τον Α. Κώνστα, της "Πατριωτικής Συσπείρωσης", εκπρόσωποι φορέων, Πρεσβειών και άλλοι.

Με συνέπεια, δύναμη και αποφασιστικότητα, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τη συγκρότηση του μεγάλου, ρωμαλέου αυθεντικού λαϊκού πατριωτικού μετώπου, για την πολιτική ανατροπή και την ανάδειξη της Δημοκρατικής Πατριωτικής Εξουσίας.

Η επιτυχία της χθεσινής πολιτικής εκδήλωσης, ήταν μόνο η αρχή. Ήδη είναι στα σκαριά, οι επόμενες μεγάλες πολιτικές παρεμβάσεις μας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, με συνέπεια και αυταπάρνηση, μα πάνω απ όλα με την αδιαπραγμάτευτη δέσμευση πως θα τιμήσουμε μέχρι κεραίας την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Σύντομα θα δοθεί στη δημοσιότητα και το σχετικό βίντεο της εκδήλωσης.

Η Π.Γ του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger