Home » , , » Όχι στην συνεργασία κάτω από το τραπέζι Τουρκίας-Ελλάδας για την επιστροφή των δύο στρατιωτικών (δύο Έλληνες έναντι τριών Τούρκων αγωνιστών)

Όχι στην συνεργασία κάτω από το τραπέζι Τουρκίας-Ελλάδας για την επιστροφή των δύο στρατιωτικών (δύο Έλληνες έναντι τριών Τούρκων αγωνιστών)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 | 5:16 μ.μ.

Στις 16 Μαρτίου δημοσιεύθηκε άρθρο στο zoogla.gr με τίτλο "Συνεννοήσεις κάτω από το τραπέζι για την επιστροφή των δύο στρατιωτικών" που αναφέρει ότι η Τουρκία ζητά την ανταλλαγή των τριών αγωνιστών έναντι δύο Ελλήνων, ενώ οι ίδιες πληροφορίες κυκλοφορήσαν και σε άλλα ΜΜΕ.

Όλες αυτές ειδήσεις βέβαια έχουν σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα και για να προετοιμάσουν το έδαφος.
Η Ελληνική κυβέρνηση να δώσει τη μάχη για να αφεθούν ελεύθεροι και να γυρίσουν στην Ελλάδα οι δυο στρατιωτικοί που αιχμαλώτισε το καθεστώς της Τουρκίας, άλλα για την πραγματοποίηση αυτού του σκοπού, δεν μπορούν να παραδώσουν τους αγωνιστές στην Τουρκία.

Με την παράδοση των αγωνιστών θα καταπατηθούν όλα δικαιώματα και οι αξίες τους.
Βέβαια στην Ελληνική κυβέρνηση αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και το ζήτημα είναι αν επιλέγουν να συνεννοούνται πάνω σε αυτήν την βρωμιά, όπως το 2013 που απήχθει από το κέντρο της Αθήνας ο BULUT YAYLA και με βασανιστήρια παραδόθηκε στην Τουρκία.
Εάν και τώρα γίνει ανταλλαγή αυτό σημαίνει ότι η Ελληνική κυβέρνηση δέχεται όλες τις πιέσεις του φασιστικού καθεστώτος της Τουρκίας.

Δεν θα το επιτρέψουμε. Να παλέψουμε .Οι αγωνιστές δεν είναι εργαλεία στα χέρια της κυβέρνησης

 Δεν είναι αδίκημα να είσαι αγωνιστής. Είναι καθήκον

Οι αγωνιστές δεν είναι εργαλείο διαπραγματεύσεων μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδας και Τουρκίας

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger