Home » , » Ευρηματική αφίσα για τον Αμβρόσιο

Ευρηματική αφίσα για τον Αμβρόσιο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 | 6:04 μ.μ.

Δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς κόσμιο τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν ορισμένοι κάτοικοι της Πάτρας, μετά την δικαστική απόφαση που έβγαζε πεντακαθαρίδη τον δεσπότη Αμβρόσιο για το μισαλόδοξο, ρατσιστικό του κήρυγμα που στρεφόταν ενάντια στους ομοφυλόφιλους.

Αντιδρώντας, λοιπόν στην αθωωτική απόφαση που αποδόθηκε στον «άγιο» Καλαβρύτων και χρησιμοποιώντας την έκφραση «Φτύστε τον» -που παραπέμπει συνειρμικά στην προτροπή του Αμβρόσιου προς το «ποίμνιο» του να φερθεί με τον συγκεκριμένο τρόπο στους ομοφιλόφυλλους- έφτιαξαν την φωτογραφική σύνθεση που παρουσιάζουμε με την οποία πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης.

Από την πλευρά μας πάντως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά την δικαστική έδρα που πήρε την συγκεκριμένη απόφαση η οποία αφορούσε τον «εθνικό ιεράρχη», όπως χαρακτηρίζουν αυτόν τον δεσπότη  ναζιστικές και ακροδεξιές ιστοσελίδες.
Πέτυχε αυτό που δεν θα κατορθώναμε εμείς με εκατοντάδες θεωρητικά άρθρα. Να αποδείξει δηλαδή και τον πιο άσχετο ότι η αστική δικαιοσύνη  δεν είναι παρά «θεραπαινίδα της σάπιας νεοφιλελεύθερης ελίτ», που θα έλεγε και ο μακαρίτης σύντροφος δικηγόρος Γ. Κουντουνάς, αλλά και βασικός πυλώνας κάθε καθεστωτικής δομής. 

Υ. Γ:  Και κάτι "κλεμμένο" από χρήστη του facebook: "Αν οι Πατρινοί τον πνίξουν με το σάλιο τους, οι χρυσαυγίτες μαζί με τον Γαϊτάνο και την Επισκοπή ..... θα κάνoυν πάρτυ αγιοποίησης με μουσική Μίκη Θεοδωράκη"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger