Home » , » Θριάμβευσε η ελληνική δικαιοσύνη, δίνοντας ηχηρό ράπισμα στα κοινωνικά αποβράσματα με την πανηγυρική αθώωση του εθνικού μας ιεράρχη Αμβρόσιου. - Το διαδίκτυο σχολιάζει.

Θριάμβευσε η ελληνική δικαιοσύνη, δίνοντας ηχηρό ράπισμα στα κοινωνικά αποβράσματα με την πανηγυρική αθώωση του εθνικού μας ιεράρχη Αμβρόσιου. - Το διαδίκτυο σχολιάζει.

Από giorgis , Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 | 10:00 π.μ.

Του Γ. Γ. 

Ηχηρό ράπισμα έδωσε χτες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου σε όσους στερούνται εκκλησιαστικής παιδείας, καθώς και τους αρνητές των πατροπαράδοτων αξιών μας με την πανηγυρική αθώωση του εθνικού μας ιεράρχη Αμβρόσιου.
Κάποια κοινωνικά αποβράσματα που προσπάθησαν να συκοφαντήσουν τον άγιο Καλαβρύτων κατηγορώντας τον ότι παραβιάζει τον αντιρατσιστικό νόμο, και υποκινεί σε μίσος και συνιστά προτροπή σε βία, βρήκαν απέναντι τους, τους λειτουργούς της Θέμιδας οι οποίοι ταυτισμένοι με το κοινό περί δικαίου αίσθημα, έγραψαν άλλη μια λαμπρή σελίδα στην απόδοση της σωστής δικαιοσύνης.

Πράος, μειλίχιος με ένα λόγο που κάποιος θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει θεόπνευστο, ο σεπτός ιεράρχης Καλαβρύτων αποδόμησε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, στην απολογία του, το σαθρό κατηγορητήριο.

Χρησιμοποιώντας «το λόγο του Θεού» όπως είπε, αναφέρθηκε αρχικά στους ασεβείς μηνυτές του: «Δεν είναι δημιουργήματα του Θεού, δεν έφτιαξε ο Θεός ανώμαλους, δεν έφτιαξε τρίτο γένος. Έφτιαξε γυναίκα και άνδρα για να συνεχιστεί το είδος». Στην συνέχεια μιλώντας με την γλώσσα του Πανάγαθου, σαν εκπρόσωπος του επί της γης όπως είναι, τόνισε μιλώντας πάντα για τους ίδιους αμαρτωλούς: «Ο Θεός τους σιχαίνεται και τους αποστρέφεται και τους έριξε φωτιά και τους κατέκαψε και θυμηθείτε τα Σόδομα και τα Γόμορρα».

Θα συνδράμουμε εδώ στον λόγο του Σεβασμιότατου και επειδή σ’ αυτό τον ιστότοπο συχνάζουν αρκετοί αναρχοκουμουνιστές που έχουν άγνοια περί Σοδόμων και Γομόρρων και δεν γνωρίζουν τι τους περιμένει επειδή υποστηρίζουν ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στον σεξουαλικό προσδιορισμό να παραθέσουμε την διδασκαλία του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτη περί των Σοδόμων και των Γομόρρων «Τάς πόλεις ταύτας, ὅπου ἦταν ἔκδοτοι εἰς τήν ἀρσενοκοιτίαν, κατέκαυσε μέ ἕνα κατακλυσμόν ἀπό φωτίαν καί θειάφι. Ἀνίσως ὁ Θεός πλήθη ἀνθρώπων κατεπόντησε διά πυρός, ἀκόλουθον εἶναι ὅτι καί τούς ὅποιους ἀσεβεῖς μέλλει νά καταδικάσῃ, οἵτινες παρομοίως μέ τούς ἐνόχους Σοδομῖτας ἁμαρτάνουσι καί ἀσεβοῦσι… Ὅτι σφοδρότερα ἀπό ἄλλους ἐνόχους ἔχουν νά κολασθοῦν ἐκεῖνοι, πού δέν ἀντιστέκονται εἰς ἀσέλγειαν καί αἰσχρουργίας,». 

Το χαμπαριάσατε άσχετοι; Ο Πανάγαθος δεν έκανε λαμπάδες μόνο τους αρσενοκοίτες, έβαλε ντουμάνι και σε όσους δεν αντιστάθηκαν σ’ αυτή την «ἀσέλγειαν καί αἰσχρουργία».
Και αφού τώρα σας βγάλαμε από την άγνοια δεν έχετε καμιά δικαιολογία να μην σταθείτε στο πλευρό των φωτισμένων ιεραρχών μας που δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα ενάντια στο θανάσιμο αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας αλλά και όσων το ανέχονται.

Και κύρια μιλάμε για τους φωτισμένους Μητροπολίτες μας όπως ο άγιος Πειραιώς, Σεραφείμ, που τόνισε σε κήρυγμα του: «Οι γκέι είναι ηθικά απονευρωμένοι, με ψυχοπαθολογικές εκτροπές και ψυχασθένειες, με μανία ικανοποιήσεως της ψυχοπαθολογικής των εκτροπής, που έκαναν αξία ζωής τον σωλήνα αποβολής περιττωμάτων».   

Επίσης το πόσο μετριοπαθής έμπλεος χριστιανικής αγάπης είναι ο λόγος του αγίου Καλαβρύτων που είπε αναφερόμενος στους ομοφυλόφιλους: «Το "φτύστε τους" είναι το λιγότερο, αν είχα ένα όπλο και μου επέτρεπε ο νόμος, θα τους τουφέκιζα», το διαπιστώνουμε από τα λεγόμενα ενός γέροντα μοναχού του Αγίου Ορους ο οποίος μελετώντας για δεκαετίες τας Αγίας Γραφάς, μας μεταφέρει κι αυτός,  πέρα από το Χρυσαυγίτικο κήρυγμα του, τον λόγο του Θεού: «Οποια γυναίκα σκοτώσει πούστη θα πάει στον παράδεισο»!

Δυστυχώς όμως και μέχρι να ρθει η ώρα που ευαγγελίζεται ο θεοσεβούμενος μοναχός του Αγίου Ορους και να επικρατήσει μια εθνοσωτήριος επανάσταση που θα στείλει τα ανθελληνικά αποβράσματα σε ξερονήσια με δαπάνες ελληνικού δημοσίου, δείχνοντας παράλληλα την κατάλληλη συμπεριφορά στου ομοφυλόφιλους, θα εξακολουθούμε να βιώνουμε κάποιες αδιανόητες καταστάσεις.
Και εννοούμε την συμπεριφορά κάποιων μιασμάτων που στερούμενα χριστιανικής πίστης και πιθανόν κυριαρχούμενα από σατανικές επιδράσεις θίγουν τα ιερά και όσια της πατρίδας μας.
Ο καιρός όμως εγγύς.

Ο Θεός ας συγχωρέσει τους παρακάτω:






















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger