Home » , » Κούρδοι: "Οι στρατιώτες μας θα γίνουν μόνιμος εφιάλτη των εισβολέων του Αφρίν"

Κούρδοι: "Οι στρατιώτες μας θα γίνουν μόνιμος εφιάλτη των εισβολέων του Αφρίν"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 | 11:16 μ.μ.

Αν τους πολέμους κέρδιζαν οι ήρωες τότε η στρατιωτική εισβολή του Τούρκικού στρατού και των συμμάχων του στο Αφρίν, θα είχε καταλήξει ένας εφιάλτης για τον Ερντογάν και το στρατιωτικό κατεστημένο της Τουρκίας.

Ηταν σχεδόν προδιαγεγραμμένο ότι κάποια στιγμή ότι ο Τουρκικός στρατός έχοντας την συνδρομή των μισθοφόρων του FSA θα «γονάτιζε» την ηρωική αντίσταση των Κούρδων και το Αφριν θα έπεφτε στα χέρια των εισβολέων.
Οι περίπου 10.000 ηρωικοί υπερασπιστές του Αφρίν κάποια στιγμή θα λύγιζαν μπροστά στους πενταπλάσιους αντιπάλους τους, οι οποίοι διέθεταν  μια άριστη πολεμική μηχανή, εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα όπλα και έχοντας αεροπορική υποστήριξη,

Τα λιανοτούφεκα και τα οπλοπολυβόλα των Κούρδων υπερασπιστών του Αφρίν –οι οποίοι δεν διέθεταν καν αντιαεροπορικά πυρά- και έχοντας στην ουσία μείνει μόνοι τους, δεν θα μπορούσαν να σταθούν σοβαρό εμπόδιο μπροστά στην τεράστια στρατιωτική υπεροχή των αντιπάλων τους.

Οι θριαμβολογίες όμως του Ερντογάν θα έχουν ημερομηνία λήξης. Μπορεί σήμερα να παρακολουθούμε τα εγκλήματα του στρατού εισβολής, τους εκατοντάδες νεκρούς στην πλειοψηφία αμάχους, τα τεράστια καραβάνια προσφύγων που δημιουργούνται και τους βανδαλισμούς των εισβολέων που καταστρέφουν ιστορικά σύμβολα,  και πολιτιστικά μνημεία  των Κούρδων, αλλά εκτιμούμε ότι αργά η γρήγορα η κατάσταση θα αντιστραφεί.

«Ο αγώνας μας συνεχίζεται, θα είναι σκληρός και οι Τούρκοι θα πληρώσουν ακριβά την παραμονή τους στην πόλη και την επαρχία», τονίζουν Κούρδοι αξιωματούχοι..
«Η αντίσταση στο Αφρίν θα συνεχισθεί μέχρι την απελευθέρωση όλων των εδαφών», τονίζουν οι ίδιοι, ενώ ο Οτμάν Σεΐχ Ισά, αξιωματούχος της κουρδικής πολιτοφυλακής δηλώνει: «Ο πόλεμος κατά της τουρκικής κατοχής θα αλλάξει και θα μετεξελιχθεί από απευθείας σύγκρουση σε ανταρτοπόλεμο».
«Κουρδικές δυνάμεις παραμένουν στην Αφρίν και θα επιτίθενται στις τουρκικές δυνάμεις και τους συμμάχους τους με κάθε ευκαιρία. Οι στρατιώτες μας θα γίνουν μόνιμος εφιάλτης τους», κατέληξε ο ίδιος.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Μαρτίου 2018 στις 7:28 π.μ.

Ο ΝΕΟΣ ΑΛΑΡΙΧΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓκΡΕΜΙΖΕΙ τα κουρδικα αγαλματα
Οι κουρδοι πρεπει να παρουν εκδικηση για το εγκλημα που διαπραξαν οι
γκριζοι λυκοι του Ερντογαν και οι ισλαμοφασιστες συμμαχοι τους
Τα ανταρτικα χτυπηματα πρεπει να γινουν καθημερινα και σ ολη την
τουρκικη επικρατεια Ο εχθρος πρεπει να πανικοβληθει και να χασει τον
υπνο του απο τη συχνοτητα των επιθεσεων Ζητω ο απελευθερωτικος αγωνας
των αδελφων κουρδων Η νικη ειναι δικη σας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger