Home » , » O Ιβάν Σαββίδης δεν "ενέκρινε" ανάρτηση δημοσιογράφου του "Εθνους" στο f/b και τον απέλυσε.

O Ιβάν Σαββίδης δεν "ενέκρινε" ανάρτηση δημοσιογράφου του "Εθνους" στο f/b και τον απέλυσε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 | 10:28 π.μ.

Είναι γνωστό ότι ένας «καθώς πρέπει» καπιταλιστής πρέπει να διαθέτει τον «οπαδικό στρατό» του, και τα δημοσιοκαφρικά του φερέφωνα.
Αυτό ακριβώς έκανε και ο Ιβάν Σαββίδη.
Εδωσε αρκετά εκατομμύρια ευρώ και από τον Δεκέμβρη του 2013 κατέχει το 90% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ με λιγότερα από 4.000.000 ευρώ αγόρασε τις εφημερίδες «Εθνος», «Εθνος της Κυριακής» και «Ημερησία», τέλη Ιούλη 2017.

Σαν εκδότης λοιπόν κι αυτός, προχώρησε σε μια κίνηση για να επιβεβαιώσει και να "διευρύνει" όσα έγραφε ο Λαμπράκης (8/1/2012) στην στήλη του στο «Βήμα»: «Δεν υπάρχουν εφημερίδες που να εκδίδονται για να εκφράζουν απόψεις διαφορετικές από εκείνες του ιδιοκτήτη τους ή να υπηρετούν αλλότρια συμφέροντα».
Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε να συμπληρώσει τώρα την θέση Λαμπράκη προσθέτοντας: "Ούτε στην προσωπική ζωή και στις κοινωνικές τους επαφές μπορούν οι δημοσιογράφοι να έχουν άλλη άποψη απ' αυτή του αφεντικού τους"

Αν κάποιος γραφιάς η μαρκουτσοφόρος παραβεί αυτό τον κανόνα θα υποστεί από τον εργοδότη του τις συνέπειες. Στην καλύτερη περίπτωση θα βγει το αφεντικό και θα εξευτελίσει τους "δούλους" του δημόσια όπως έκανε ο Κοντομηνάς, ή διαφορετικά θα τους δείξει την πόρτα εξόδου από το "μαγαζί" του. 

Κάπως έτσι την "πάτησε" και ο αρχισυντάκτης του αθλητικού ρεπορτάζ του "Εθνους", Βαγγέλης Αρναούτογλου. Και η φάση είναι ότι το "παράπτωμα" του δεν το "διέπραξε" στο ΜΜΕ που εργάζεται αλλά στην παρουσία που έχει σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης (!). Εκανε δηλαδή το "λάθος" να ανεβάσει στο facebook μια φωτογραφία που έδειχνε τον εργοδότη του, οπλοφόρο, να εισβάλει σε αγωνιστικό χώρο και να τραμπουκίζει. Μετά απ' αυτό ο Ιβάν Σαββίδης, τον απέλυσε.

Ας δούμε τι αναφέρει ο ίδιος δημοσιογράφος στο f/b

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger