Home » , , » Λέτε επί "αριστερής" κυβέρνησης να αναβιώνει και το "Σπουδαστικό" της ασφάλειας;

Λέτε επί "αριστερής" κυβέρνησης να αναβιώνει και το "Σπουδαστικό" της ασφάλειας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 | 5:35 μ.μ.


Λέτε επί «αριστερής» κυβέρνησης να το δούμε κι αυτό; Την αναβίωση δηλαδή του «Σπουδαστικού» της ασφάλειας, δηλαδή, μιας μπατσάδικης υπηρεσίας που έδρασε στην Απριλιανή χούντα και αργότερα επί διακυβέρνησης του «εθνάρχη» Κ. Καραμανλή.

Το γράφουμε αυτό γιατί στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η είδηση, συνοδευόμενη με φωτογραφίες, η οποία μας λέει ότι στην σημερινή διαδήλωση που πραγματοποίησαν μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές εκτός απ' το ρεσιτάλ αυταρχισμού και καταστολής που έδωσαν τα ένστολα "όργανα" υπεράσπισης του συστήματος, εντοπίστηκαν και ασφαλίτες να παρακολουθούν ορισμένους διαδηλωτές, προφανώς για να τους "φακελώσουν", όταν αυτοί βρέθηκαν έξω απ' την ΓΑΔΑ απαιτώντας την απελευθέρωση των συλληφθέντων νεολαίων που συμμετείχαν στην διαδήλωση.

Κείμενο που καλούσε στην σημερινή διαδήλωση:

  Ξεσηκωμός! Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία! Καμία συμμετοχή της χώρας μας!

Τα χαράματα του Σαββάτου 14/4 οι ΗΠΑ, η Μ. Βρετανία και η Γαλλία, οι φονιάδες του ΝΑΤΟ, άνοιξαν νέο κύκλο αίματος στη Συρία, στους λαούς της περιοχής και απειλούν με ένα γενικευμένο ιμπεριαλιστικό  πόλεμο με απρόβλεπτες συνέπειες! Για άλλη μια φορά ο λαός της Συρίας μακελεύεται, κράτη διαμελίζονται, τα κύματα των προσφύγων αυξάνονται.

Πίσω από διάφορα κατασκευασμένα προσχήματα (στη Συρία τα χημικά του Άσαντ, στο Ιράκ τα – ανύπαρκτα – πυρηνικά του Σαντάμ, κοκ) κρύβεται το ανηλεές κυνηγητό για το μοίρασμα αγορών, το πλιάτσικο των πλουτοπαραγωγικών πόρων από μεγάλους μονοπωλιακούς  ομίλους, ο ανταγωνισμός των ΗΠΑ-ΕΕ με τη Ρωσία και τους συμμάχους τους στην περιοχή. Οι ιμπεριαλιστές ό,τι δεν μπορούν να μοιράσουν στα τραπέζια της διπλωματίας, το μοιράζουν με τα όπλα και το αίμα των λαών!

Δεν θα μείνουμε θεατές στη σφαγή ενός λαού και στην επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας στο μακελειό! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναλαμβάνει εγκληματικές ευθύνες, συμμετέχοντας στην πολεμική εμπλοκή, αποτελώντας το σημαιοφόρο των σχεδίων ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στην περιοχή. Για να διεκδικήσουν τα εγχώρια μονοπώλια μερίδιο από τη λεία και τις αγορές, για να κερδίσουν ανταλλάγματα από τους φονιάδες των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα! Η κυβέρνηση μετατρέπει τη χώρα μας σε ένα απέραντο πολεμικό ορμητήριο με βάσεις όπως η Σούδα, συμμετέχει σε ΝΑΤΟϊκές στρατιωτικές ασκήσεις που συνιστούν πρόβα πολέμου, πετσοκόβει την χρηματοδότηση για την Παιδεία και τις ανάγκες της νεολαίας για να δίνει δισεκατομμύρια για τα δολοφονικά σχέδια του ΝΑΤΟ στην περιοχή.

Τώρα να σημάνει ξεσηκωμός!

Δίνουμε το χέρι μας στο λαό της Συρίας! Να σταματήσει τώρα το μακελειό!

Καμιά συμμετοχή της χώρας μας στην ανθρωποσφαγή! Δεν επιτρέπουμε η χώρα μας να γίνει ορμητήριο των φονιάδων των λαών, το Αιγαίο να μετατραπεί ξανά σε υγρό τάφο προσφύγων διωγμένων από τους πολέμους!

Με την πάλη μας σε κάθε αμφιθέατρο, δυναμώνουμε την αλληλεγγύη και την πάλη μαζί με τους λαούς της περιοχής.

Απαιτούμε:

Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στη Συρία!
Καμία συμμετοχή της Ελλάδας στο μακελειό. Να μην παρασχεθεί καμία διευκόλυνση, σε έδαφος, νερό και αέρα. Να κλείσουν οι Νατοϊκές βάσεις του θανάτου στη χώρα μας.
Να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων.

Φοιτητικοί και Σπουδαστικοί Σύλλογοι: Ιστορικού-Αρχαιολογικού, Δασκάλων, Νηπιαγωγών, Τουρκικών Σπουδών, ΝΦΕΕΜΠ, ΦΕΑ, ΣΤΕΤΡΟΔ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger