Home » , » Παλιό και βρώμικο κόλπο.

Παλιό και βρώμικο κόλπο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018 | 12:33 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Το κόλπο είναι γνωστό: Απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα κάνοντας τα όλα “μπάχαλο” και μετά ξεπουλάνε τα “φιλέτα” για ένα κομμάτι ψωμί. Έρχονται κατόπιν οι “επενδυτές” - φίλοι κομματικοί οι περισσότεροι - για να θησαυρίσουν εις βάρος μας.

Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα ιδιωτικοποιήσεων, που όχι μόνο δεν βελτιώθηκαν οι υπηρεσίες προς τους πολίτες, αντίθετα υποβαθμίστηκαν και ταυτόχρονα έγιναν πανάκριβες. Αυτά βέβαια είναι “ψιλά γράμματα” για τους νεοφιλελέ “κανιβάλους”.

Το 2014, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης είχε διεξαχθεί ένα ενδιαφέρον δημοψήφισμα. Οι πολίτες συμμετέχοντας μαζικά είχαν ψηφίσει κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ με συντριπτικό ποσοστό 98,04%. Συμμετείχαν 218.002 κάτοικοι και από αυτούς μόνο οι 4.278 ήταν υπέρ του ξεπουλήματος. Οι 213.508, που ψήφισαν ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση ενός δημοσίου αγαθού, τρόμαξαν τους άρπαγες κι ανέστειλαν τα σχέδιά τους για πλιάτσικο.

Τα χρόνια πέρασαν, όμως η δίψα των αρπακτικών για χρήμα όχι μόνο δεν ξεχάστηκε, αλλά μεγάλωσε ακόμα περισσότερο. Θέλουν το νερό για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος μας. Μάλιστα θέλουν να τιμωρήσουν τον κόσμο, που στην πλειοψηφία Αντιστάθηκε με επιτυχία.
Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που υλοποιεί την ακροδεξιά, νεοφιλελεύθερη λεηλασία εις βάρος των εισοδημάτων μας. Είναι το κόμμα που έχει καταφέρει, όσα η ΝΔ και τ' αφεντικά της μόνο να ονειρευτούν μπορούσαν.

Για να πωληθεί λοιπόν το νερό, πρέπει να αλλάξουν γνώμη οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης. Πως θα γίνει αυτό; Μα με μια πολυήμερη διακοπή! Αν δεν έχεις το προσωπικό που απαιτείται, αν δεν κάνεις την απαραίτητη συντήρηση, έργα υποδομής κλπ, είναι απλά θέμα χρόνου να υπάρξει μια σοβαρή βλάβη. Κι αν δεν διορθωθεί εγκαίρως, τότε είναι φυσικό να υπάρξει αγανάκτηση.

Από κοντά κι ο “λαγός”. Όχι του Πάσχα, των Κεφαλαιούχων. Ο Κούλης, ο “βρικόλακας” με τα γουρλωτά μάτια: “Υπέρ της ιδιωτικοποίησης στον τομέα του νερού τάχθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη και την ΕΥΑΘ τις τελευταίες μέρες”. Όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, παντού θέλει να ελέγχουν το νερό οι λίγοι! Κι αν δεν έχουν οι πολλοί να πληρώσουν, να πεθάνουν της δίψας! Μη φας Κούλη, έχουμε γλάρο.

Είπε πως οι ιδιωτικοποιήσεις είναι “πετυχημένες”. Αναμφισβήτητα! Για αυτούς που παίρνουν σχεδόν τσάμπα τ' “ασημικά”, είναι μια πολύ καλή και κερδοφόρα αγορά. Αλήθεια Κούλη, οι Τράπεζες δεν είναι ιδιωτικές; Εξαιτίας τους έχουμε Μνημόνια. Αυτά τα τερτίπια τα καταλαβαίνουμε. Στην αναμπουμπούλα ξέρουμε πως χαίρεται ο λύκος, αλλά δεν είμαστε ανόητοι να τον αφήσουμε να μας φάει...

Σίγουρα ο σαδιστής “γαλάζιος τσοπάνης” καταχάρηκε με την διακοπή της υδροδότησης. Του λέω λοιπόν, πως τον έχουμε καταλάβει. Περιμένει ως “όρνεο” κάποιο ατύχημα, για να χορτάσει με τα “πτώματα”. Αυτό όμως δεν τον κάνει ηγέτη, άνθρωπο που δίνει λύσεις, τον κάνει αρπακτικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την ίδια ακριβώς πολιτική με τη ΝΔ, άρα, για όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται από κακή διαχείριση, είναι συνυπεύθυνος...

Ελπίζω να μην υπάρξει ξανά πρόβλημα. Αν υπάρξει, γνωρίζουμε τους υπευθύνους. Είναι όσοι εκτελούν εντολές τοκογλύφων, όσοι κλέβουν από την τσέπη μας για να τα δώσουν στους αδίστακτους δανειστές, αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα...

ΥΓ Ο Καμμένος είναι όντως επικίνδυνος. Όμως είναι ανέκδοτο να το λέει αυτό ο Μητσοτάκης, που έχει ως αντιπρόεδρο τον επίσης ψεκασμένο Άδωνη... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger