Home » , » ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - Μετρό Μέγαρο Μουσικής 6μμ

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - Μετρό Μέγαρο Μουσικής 6μμ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Μαΐου 2018 | 12:42 μ.μ.

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αλληλεγγύη στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης!
Κάτω ο σιωναζισμός και οι υποστηρικτές του!

Μετρό Μέγαρο Μουσικής 6μμ

Την ώρα που στην υπό ισραηλινή κατοχή Ιερουσαλήμ οι Αμερικανοί, υπό το παραλήρημα ενθουσιασμού των εγκληματιών πολέμου Νετανιάχου, Λίμπερμαν και σία, εγκαινίαζαν τη νέα πρεσβεία τους, στη Λωρίδα της Γάζας δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι, γυναίκες και άνδρες, γέροι και νέοι, διαδήλωναν για το δικαίωμά τους στην επιστροφή στις πατρογονικές εστίες.

Ακολούθησε η… συνήθης σφαγή. Πλησιάζουν τους 60 οι νεκροί (ανάμεσά τους τουλάχιστον οκτώ παιδιά και ένα βρέφος), ξεπέρασαν τους 2.500 οι τραυματίες.

Ο αντάρτης λαός της Παλαιστίνης παραδίδει και πάλι σε ολόκληρη την ανθρωπότητα μαθήματα αγωνιστικής συνέπειας, αυταπάρνησης, ηρωισμού, ήθους.

Οι σιωνιστές του Ισραήλ, αποθρασυμμένοι από την υποστήριξη της «διεθνούς κοινότητας», δείχνουν για μια ακόμα φορά το ναζιστικό τους πρόσωπο.

Δεν ξεχνάμε ότι, πολύ πριν ο Τραμπ μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ, ήταν ο Τσίπρας που χαρακτήρισε –γραπτώς μάλιστα- την κατεχόμενη Ιερουσαλήμ «ιστορική πρωτεύουσα του Ισραήλ»!

Η αλληλεγγύη μας στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης είναι καθήκον εκ των ων ουκ άνευ. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμμετάσχουμε στην προγραμματισμένη σημερινή πορεία για την επέτειο των 70 χρόνων της Νάκμπα, της μεγάλης καταστροφής των Παλαιστινίων, που οργανώνει η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό (δείτε εδώ το κάλεσμα).

Πηγή: "ΚΟΝΤΡΑ"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger