Home » , » Κάτω τα κουλά σας από τις συντάξεις. ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ έχουν βάλει στόχο τα ψίχουλα που μας άφησαν

Κάτω τα κουλά σας από τις συντάξεις. ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ έχουν βάλει στόχο τα ψίχουλα που μας άφησαν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 | 11:56 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Προσέξτε προβοκατόρικο δημοσίευμα. "Η κυβέρνηση δεν μπορεί πραγματικά να ακυρώσει ή να αναστείλει την περικοπή των συντάξεων, που είναι νομοθετημένο να εφαρμοστεί από τις αρχές του 2019".
Δήθεν το 48% μας λέει θα γίνουν περικοπές και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα! Την οποία κατά το γραφείο τύπου της ΝΔ στο Σκάει, επέβαλλε ο κακός ΣΥΡΙΖΑ ενώ οι δήθεν οι καλοί ανθρωποφάγοι της ΝΔ δε φταίνε! Που όμως θα μειώσουν κι αυτοί το υπόλοιπο, μέχρι
που δεν θα μείνει τίποτα.

Απαντήσεις:

1) Η κυβέρνηση έκανε το νόμο κατ' εντολή των τοκογλύφων. Δεν θέλει να τον ακυρώσει. Αν το ήθελε, δεν θα το ψήφιζε.

2) Η ΝΔ θα δεσμευτεί ότι θα το ακυρώσει; Κάθε άλλο. Έχει πει επανειλημμένως πως θα μειώσει τις δαπάνες, που σε αυτές περιλαμβάνονται μισθοί και συντάξεις.

3) Πως τι ο πεσιμισμός; Τέτοια άθλια δημιουργήματα ακυρώνονται με αγώνες συνταξιούχων και εργαζομένων στο δρόμο.

Το ξαναλέω ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ έχουν βάλει στόχο τα ψίχουλα που μας άφησαν. Ας τους στείλουμε στο διάλο μια και καλή.
Δημοσκοπήσεις και αποτελέσματα νοθείας δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά.

Αν η ΔΑΠ πχ επιμένει πως έχει έχει την πλειοψηφία των ΑΕΙ, ας συγκροτήσει προεδρείο στην ΕΦΕΕ. Τους προκαλώ. Αν κάποιοι νομίζουν πως με πλαστά γκάλοπ ή φτιαχτά αποτελέσματα θα μας πείσουν, τους λέω πως θα φάνε τόσο ξύλο από τον κόσμο, που θα βγουν αγνώριστοι.

Κάτω τα κουλά από τις συντάξεις, θα κόψουμε τις χερούκλες σε οποιοδήποτε παλιοτόμαρο τις απλώσει. Κλέψανε ήδη πάρα πολλά.
Δωσίλογοι του κερατά, δώστε από τις δικές σας συντάξεις, των άλλων αφήστε τες ήσυχες. Από δω και πέρα δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Γιατί άρχισαν πάλι να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι απατεώνες και αναθάρρησαν.

Τα ληγμένα γιαούρτια ενισχυμένα με κλούβια αυγά είναι έτοιμα για εκτόξευση. Η υποδοχή που θα έχουν από δω και πέρα τα τρωκτικά, γαλάζια πράσινα πορτοκαλί κλπ από τους εργαζόμενους θα είναι ανάλογη της καλοκαιρινής ζέστης, “θερμότατη”.
Είναι ώρα να τους πούμε δυο κουβέντες, να εκφράσουμε τα αισθήματα μας...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger