Home » , » Προβληματική πρόταση Π. Καμμένου

Προβληματική πρόταση Π. Καμμένου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 | 5:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Σύμφωνα με την είδηση ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης προτείνουν στο Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων να διερευνήσει την δυνατότητα οι δυο Ελληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, να λαμβάνουν την αποζημίωση αποστολής στρατιωτικών στο εξωτερικό. 

Θα σταθώ και θα σχολιάσω την ουσία της πράξης, ξεκινώντας από μια απλή ερώτηση:
Οι δυο αξιωματικοί, που πέρασαν τα σύνορα, το έκαναν με τη θέλησή τους ή κατόπιν εντολής του Ελληνικού στρατού; Αν ναι, τότε σωστά παίρνουν το επίδομα. Εκτελούν αποστολή.
Το τι είδους, είναι άλλο θέμα, μάλλον θεατρικής επιθεώρησης, αλλά πάντως στέκει, μόνο στην περίπτωση που διατάχθηκαν.
Βέβαια σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να δοθούν εξηγήσεις στους γείτονες.

Πάνο, δεν θέλεις να γυρίσουν πίσω και τα κάνεις αυτά; Οι ίδιοι είπαν ότι μπήκαν κατά λάθος. Η Ελλάδα επίσημα είπε το ίδιο.
 Έρχεσαι τώρα και κάνεις τι; Ενισχύεις όσους Τούρκους δεν θέλουν να ελευθερώσουν τους δυο Έλληνες. Γιατί τι δικαιολογία θα βρει ο δικηγόρος τους, αν ο Τούρκος εισαγγελέας συνδέσει αυτό που έκανες, με την καχυποψία που επικρατεί;
Πει “ορίστε κύριοι, μπήκαν επίτηδες, πήραν και επίδομα γι αυτή τους την πράξη”!!!
Στην ουσία τους σκάβεις το λάκκο! Κι όλα αυτά για να παίξεις μικροκομματικά παιχνίδια.

Τι να πω; Μόνο μια συμβουλή στο δικηγόρο τους. Αν τους ρωτήσουν οι Τούρκοι γι αυτό, πέστε ότι πολλοί πολιτικοί μας είναι βλαμμένοι. Δεν υπάρχει ποιο ακαταμάχητο επιχείρημα... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger