Home » , » Μπάχαλο στο εσωτερικό της Ν.Δ.

Μπάχαλο στο εσωτερικό της Ν.Δ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Μαΐου 2018 | 12:24 π.μ.


Ζωγράφισε ο Ευαγ. Αντώναρος με την ανάρτησή του στο twitter. Αλλά εντάξει. Αυτός έχει ανοίξει εδώ και καιρό μέτωπο με την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αυτό που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς και εντυπωσιακό είναι η ολομέτωπη επίθεση που εξαπολύει το Σαμαρικό antinews στοχεύοντας προσωπικά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και το αυτονόητο ερώτημα που προκύπτει είναι: Σε πρωτοβουλία των διαχειριστών αυτής ιστοσελίδας οφείλεται αυτή η επίθεση ή υποκινείται από τον πρώην πρωθυπουργό Σαμαρά; 

Προφανώς και δεν έχουμε απάντηση σ' αυτό το ερώτημα.
Σε κάθε περίπτωση όμως είναι αξιοσημείωτα αυτά που γράφονται στο antinews και μας δίνουν μια εικόνα για το μπάχαλο -την έκταση του δεν μπορεί να γνωρίζουμε- που επικρατεί στο εσωτερικό της συντηρητικής παράταξης:

Να ενωθούν οι πατριωτικές δυνάμεις για να κάνουμε πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη
Ως τι; Ως καλύτερο διαχειριστή του μνημονίου;  ...

Όσο κι αν προσπαθούν οι καλπικοδεξιοί να μας πείσουν ότι ακόμη υπάρχει αχτίδα φωτός μπας και σωθεί ο έρμος τούτος τόπος, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Είτε ζουν σε παράλληλο σύμπαν, είτε τα συμφέροντά τους εξαρτώνται από την άνοδο της ΝΔ στην εξουσία.

Διαφορετικά, θα ήταν σε θέση να διαπιστώσουν τα προφανή και δεν θα παραμύθιαζαν τον κόσμο αναπαράγοντας τις μπαρούφες της Πειραιώς που βαφτίστηκαν σχέδιο σωτηρίας από την λαίλαπα του Τσίπρα.

Θα έβλεπαν ότι ο Μητσοτάκης έχει συνθηκολογήσει πλήρως στις εντολές των αποικιοκρατών – κορακιών αποδεχόμενος τη συνέχεια των ματωμένων πλεονασμάτων που συμφώνησε το γιουσουφάκι τους.

Θα αντιλαμβάνονταν ότι έχει συναινέσει… ψυχή τε και σώματι στην αφελληνιστική ατζέντα που προωθούν οι… σύμμαχοί μας και αγκαλιά με τον λαοπλάνο την εφαρμόζουν κατά γράμμα. Είτε έχει σχέση με τα κοινωνικά θέματα, είτε με τα εθνικά.

Θα είχαν την παρρησία να πουν στους πολίτες ότι το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο.

Διότι μόνο εξαρτώμενος πρέπει να είσαι για να μην μπορείς να δεις ότι η υποτιθέμενη πόλωση μεταξύ των δύο σωτήρων είναι κάλπικη.

Απλώς γίνεται προς άγραν ψήφων. Επιχειρούν δηλαδή να εκμεταλλευτούν τα πολιτικά ένστικτα των κομματόσκυλων ή των εν δυνάμει ψηφοφόρων τους για να διασώσουν τα σαρκία τους.

Τα υπόλοιπα είναι συμφωνημένα και υπογεγραμμένα... στα τέσσερα.

Αυτή είναι η αλήθεια και θα την επικαλούμαστε μέχρι να παγώσει η κόλαση.

Καλό είναι να την παραδεχθούν και οι καλπικοδεξιοί, εκτός κι αν είναι εντελώς εξαρτημένοι από τα οφίτσια που τους έχουν τάξει τα φιλελέφτ αφεντικά τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger