Home » , » Για την στέρηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα

Για την στέρηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 | 10:13 μ.μ.

Το παρακάτω κείμενο που υπογράφουν "Σύντροφοι/ες," καθώς και η φωτογραφία που παραθέτουμε, μας στάλθηκαν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Κάναμε κάποιες συντακτικές παρεμβάσεις. 

Πανηγυρίζει όλη η ξεπουλημένη τσογλαναρία, γιατί η «δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της» και δεν δίνει την δυνατότητα στον επαναστάτη Δημήτρη Κουφοντίνα να πάρει μια ανάσα απ’ τις φυλακές.

Θα συμφωνήσουμε για το «ύψος» που στέκεται η δικαιοσύνη τους.

Είναι αυτή η δικαιοσύνη που βγάζει νόμιμα τα μνημόνια τα οποία εξαθλιώνουν ανθρώπους της τάξης μας, οδηγώντας χιλιάδες σε αυτοκτονία.

Είναι αυτή η δικαιοσύνη που αθωώνει τους κλέφτες και τους οικονομικούς δολοφόνους του λαού μας.

Είναι αυτή η δικαιοσύνη που στέλνει να σαπίσουν στις φυλακές νέα παιδιά, όπως αυτά που συμμετείχαν στους «Πυρήνες της Φωτιάς», τα οποία δεν σκότωσαν κανέναν, όπως δολοφονούν σχεδόν καθημερινά τα αφεντικά στα λεγόμενα «εργατικά ατυχήματα» και μένουν ατιμώρητα αφού δεν υπάρχει κανένας νόμος να τους δικάσει.

Είναι η δικιά τους δικαιοσύνη που θεώρησε εγκλήματα τις εκτελέσεις με θύματα κάποια κοινωνικά παράσιτα που καθάρισε ο Δ. Κουφοντίνας. Τον δίκασαν με τους δικούς τους νόμους, που τώρα χωρίς να κρατάνε καθόλου τα προσχήματα, τους γράφουν τους νόμους τους στα παλιά τους τα παπούτσια.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας και θα την συνεχίσει μέχρι να δικαιωθεί ή να χάσει την ζωή του.
Οι δικαστές και η κυβέρνηση είναι υπεύθυνοι για ότι συμβεί από δω και πέρα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

2 Ιουνίου 2018 στις 2:06 μ.μ.

μπράβο! εξαιρετικό!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger