Home » , » Μαρτυριάρη!!!

Μαρτυριάρη!!!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 | 1:23 π.μ.

 Γράφει ο mitsos175.

Τούμπες – τούμπες – τούμπες – τούμπες... Όποιος δεν μπορεί να κάνει τούμπες, να φύγει από το τσίρκο, να πάει σπίτι του, εντάξει;
Κωνσταντίνος Μίχαλος: Είδος αδηφάγου νεοφιλελέ, που όμως δεν διακρίνεται για την ευλυγισία, η οποία χαρακτηρίζει τους γαλάζιους κανίβαλους πολιτευτές και τα υπόλοιπά κομματόσκυλα του ιδίου χρώματος.
Χώρια που θεωρήθηκε φίλος του πρώην, του Βαγγέλη, και κατ' επέκταση του Κωστάκη του Β' του “μπουχέσα”.

Ο Κούλης έχει ορκιστεί να φάει όλους τους εσωκομματικούς αντιπάλους, όλους τους “δελφίνους”, που τον αμφισβητούν ή πρόκειται να το κάνουν. Θα τους κάνει με τα κρεμμυδάκια. Yummy! Έτσι βρήκε αφορμή και διέγραψε το Μίχαλο.
Και μας έπεισε όλους μια φαγούρα, μα μια φαγούρα, που δεν φεύγει με τίποτα! Γιατί ο Μίχαλος ήταν πολύ “αγαπητός”, τόσο που κάποτε τον κυνηγούσαν στο δρόμο, ενώ του φώναζαν “στάσου, μύγδαλα” ή κάτι τέτοιο. Μεγάλο sex symbol μέχρι που ήρθαν οι Συριζαίοι και στράφηκε εκεί ο κόσμος. Τώρα κυνηγά αυτούς.

Γιατί όμως διαγράφηκε ο Μίχαλος από τη ΝΔ; Διότι ήταν μαρτυριάρης! Όπως τ' ακούτε. Ο Κούλης τον διέγραψε, γιατί είπε, αυτά που λέει η ΝΔ. Αυτά δηλαδή που έλεγε δημόσια, όταν ήταν κυβέρνηση και τώρα τα λέει από μέσα της.
Ότι τα μέτρα που εφαρμόζονται είναι “λουκούμι” για τα αφεντικά, ότι οι επιχειρηματίες σκοτίστηκαν για τη Μακεδονία, θέλουν μπίζνες και το φτηνό εργατικό δυναμικό της μικρής γειτονικής χώρας, ότι δεν χρειάζονται εκλογές, αφού, όποιος κι αν βγει, θα κάνει τα ίδια.

Τέτοια δεν έλεγε η ΝΔ πριν χάσει την κουτάλα; Πριν κάτσει ο Αλέξης με τη γραβάτα στο θρόνο; Τέτοια και χειρότερα. Όμως η ΝΔ είναι τώρα στην αντιπολίτευση. Και δεν μπορεί να πει αυτά που πιστεύει, γιατί απλά δεν θα γίνει ΠΟΤΕ κυβέρνηση. Το έκανε ο Σαμαράς, το έκανε ο Μεϊμαράκης, και πήγαν άκλαυτοι.

Ο Κούλης όμως θα κάνει τα πάντα, για να αρπάξει αυτός το ταψί με το ψητό. Να φάει τη μερίδα του λέοντος, ενώ οι άλλοι να κοιτάνε και να ζηλεύουν. Ακόμα και η Ντόρα, που τον κορόιδευε για την αχρηστία του.
Κομπλεξάρα του κερατά δηλαδή. Σε συνδυασμό με την απληστία και την ανθρωποφαγία του, βλέπω την Ελλάδα μισή από ότι είναι σήμερα, αν κάνουμε κανένα “απονενοημένο διάβημα” στις κάλπες. Τες πα.

Ο Μίχαλος λοιπόν, όσο είναι η ΝΔ στην αντιπολίτευση, θα πάει στο ψυγείο, δίπλα στα κατεψυγμένα κρέατα. Αφού δεν μπορεί να κάνει τούμπες, δεν μπορεί να το παίξει “πατριώτης”, δεν έχει το υποκριτικό ταλέντο, θα φύγει. Όμως, αν η ΝΔ κυβερνήσει, θα επιστρέψει από τους πρώτους. Γιατί τότε αυτά που λέει σήμερα, που έλεγε χθες, και που σίγουρα πιστεύει, θα εναρμονίζονται πλήρως με τα όσα θα λένε τα γαλάζια γίδια.
Βλέπετε, κάθε αστική συμμορία, καταγγέλλει αυτά που έκανε ή ίδια ως κυβέρνηση, όταν βρεθεί στην αντιπολίτευση. Κι όταν ξαναγίνει κυβέρνηση κάνει ακόμα χειρότερα από αυτά που καταγγέλλει με πάθος.

Κούλη κάτι ψιλοάσχετο: Ξέρεις ποιος είναι δήμαρχος, εκεί που πλημμύρισε η περιοχή σε μια σταγόνα νερό; Κατακαλόκαιρο; Μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ τα κάνετε θάλασσα, και μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζετε να μας δουλεύετε ψιλό γαζί. Ή έτσι νομίζετε, αφού σας έχουμε πάρει χαμπάρι όλους σας. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger