Home » , » Ναζιστικό «τάγμα εφόδου» επιτέθηκε στην κατάληψη ΠΙΚΠΑ - Αποχώρησε ανενόχλητο και η αστυνομία προσήγαγε ... αντιφασίστες

Ναζιστικό «τάγμα εφόδου» επιτέθηκε στην κατάληψη ΠΙΚΠΑ - Αποχώρησε ανενόχλητο και η αστυνομία προσήγαγε ... αντιφασίστες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 | 10:33 μ.μ.

Ναζιστικό «τάγμα εφόδου» πραγματοποίησε οργανωμένη και σχεδιασμένη επίθεση ενάντια σε άτομα που βρισκόταν σε υπό κατάληψη κτίριο (πρώην ΠΙΚΠΑ) στην οδό Τιμοδήμου 12.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 25-30 φασίστες γύρω στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής, προσπάθησαν να εισβάλλουν στο κτήριο, πετώντας πέτρες και μολότοφ. 

Φέρεται να έχει χτυπηθεί  ένα άτομο απ’ αυτά που βρισκόταν στην κατάληψη και να έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο.
Τα φασιστοειδή, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται, φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία, αλλά και ενάντια στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Και το φινάλε της πρόκλησης των ναζιστών αναμενόμενο. Μετά την επίθεση, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή έξι ατόμων, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι αντιφασίστες που κυνηγούσαν τους επιτιθέμενους, οι οποίοι φαίνεται ότι διέφυγαν της σύλληψης, όμως αναφέρει ειδησεογραφικός ιστότοπος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger