Home » , , » Κάθε σχόλιο περιττεύει.

Κάθε σχόλιο περιττεύει.

Από giorgis , Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 | 11:05 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Επέλεξε να αμφισβητήσει ένοπλα την καπιταλιστική βαρβαρότητα. Όταν συλλαμβάνονται σύντροφοι του, παρουσιάζεται μόνος του στην αστυνομία, γνωρίζοντας τι τον περιμένει, για να υπερασπίσει την τιμή της οργάνωσης που συμμετείχε.

Είναι αναρχικοί. Προχωρούν σε απαλλοτρίωση χρημάτων από τράπεζα για να καλύψουν τις οικονομικές ανάγκες της οργάνωσης τους. Συλλαμβάνονται, βασανίζονται αλλά στέκονται όρθιοι στους δικαστές τους υπερασπιζόμενοι τα πιστεύω τους, γνωρίζοντας ότι με την στάση τους «υπογράφουν» την καταδίκη τους σε δεκάδες χρόνια φυλακή.

Είναι ανώτατος δικαστικός. Με αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζεται "υπερπατριώτης", χαρακτηρίζει «κομμούνια», «εθνικούς μειοδότες» και «προδότες» όσους έχουν διαφορετική άποψη απ’ αυτόν, και εκτιμάει ότι  «η Δικαιοσύνη είναι πολλές φορές σε διατεταγμένη υπηρεσία..» γιατί άσκησε δίωξη σε χρυσαυγίτη βουλευτή ο οποίος καλούσε τον στρατό σε πραξικόπημα.
 Όταν εντοπίζονται τα γραφόμενα του, αμέσως τα σβήνει και προφανώς τώρα που ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του θα τον ακούσουμε να ψελλίζει αστείες δικαιολογίες για να απαρνηθεί τις απόψεις του.

Είναι βουλευτής του ναζιστικού μορφώματος (Ανευ σημασίας η προσχηματική διαγραφή του). Τραμπουκίζει ανενόχλητος επικεφαλής ομοϊδεατών του μικροπωλητές στη λαϊκή αγορά Μεσολογγίου. Του είχαν αποδοθεί κατηγορίες για παράνομη βία, απρόκλητη φθορά, αντιποίηση Αρχής και παράβαση του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων. 
Οδηγείται στο δικαστήριο και οι δικαστές των αθωώνουν. 
Παρουσιάζεται στο βήμα του κοινοβουλίου και προτρέπει καραβανάδες σε στρατιωτικό πραξικόπημα. Του ασκείται ποινική δίωξη για το αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας. 
Εξαφανίζεται και όταν τελικά συλλαμβάνεται .. πουλάει τρέλα. «Δεν σταμάτησα –σ.σ στα αστυνομικά μπλόκα- γιατί, εντάξει, δεν ήμουν και κανένας μεγάλος κακοποιός. Δεν κυνηγούσαν τον μεγάλο ληστή και δολοφόνο. Ούτε κατάλαβα ότι αυτό που έκαναν ήταν καταδίωξη» μας λέει και παρουσιάζεται  «υπηρέτης της Συνταγματικής νομιμότητας».

Κάθε σχόλιο περιττεύει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger