Home » , » Ακροδεξιοί παραμυθάδες

Ακροδεξιοί παραμυθάδες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 | 8:55 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Ακόμα ένα ψεματάκι, που λέει ένα φασιστάκι
στον κόσμο που βρέθηκα, εθνίκια βαρέθηκα,
και μίσος - απάτες Μητσοτάκη.

Ακόμα, δεξιό μου γίδι, το “νέο” βρωμάει σα σκουπίδι
φυσάει αέρας μέσα στο μυαλό
κεράστε φόλα τον εθνικισμό....

Θα ήταν άξιο απορίας, αν δεν γνωρίζαμε καλά πως λειτουργεί το σύστημα. Για πολύ λιγότερα, μόνο και μόνο για σάτιρα πχ, έχουν συρθεί άνθρωποι στα δικαστήρια, έχουν επιβληθεί αυστηρές ποινές. Για χοντρά ψέματα όμως, απάτες κατά συρροή, δεν καίγεται καρφί σε κανένα, όταν αυτά εξυπηρετούν το φασισμό, το μίσος προς τους γειτονικούς λαούς, τη συκοφαντία μεταναστών, τον κίβδηλο πατριωτισμό και το εμπόριο της θρησκείας.

Έτσι ακροδεξιά site γράφουν ό,τι τους κατέβει. Και δεν θα έδινα καμία σημασία, αν έλεγαν πχ “πρωταπριλιά”, “φανταστικές ιστορίες”, “παραμύθια” κοκ. Άλλωστε ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, ακόμα και βλακείες, απίστευτες κουταμάρες, ιστορίες, που διαλύονται στην πρώτη λογική παρατήρηση.

Όμως οι ακροδεξιοί βόθροι δεν πιστεύουν αυτά που λένε. Ξέρουν ότι οι ειδήσεις τους είναι ψεύτικες. Είναι εργοστάσια κατασκευής ψεμάτων. Ψέματα, που έχουν σκοπό το πολιτικό κέρδος, τη δημιουργία μίσους, το ξέπλυμα ναζιστικών εγκλημάτων και την προτροπή νέων.
Όπως η εντελώς ψεύτικη είδηση πως τάχα στις Πρέσπες, στο νέο φιάσκο των δεξιών, υπήρχε βαριά τραυματισμένη γυναίκα μεταξύ άλλων τραυματιών. Κάποια site έλεγαν, πως ήταν σε κώμα, κάποια άλλα την είχαν ήδη νεκρή!

Γρήγορα όμως ανακαλύφθηκε η απάτη. Η φωτογραφία, που απεικόνιζε όντως μια νεκρή γυναίκα, δεν ήταν σημερινή. Ούτε καν τραβήχτηκε στην Ελλάδα, αλλά κάπου στο εξωτερικό! Όμως τα site της ΝΔ και της Χρυσής αυγής έκοψαν τη φωτογραφία, δείχνοντας μόνο το πτώμα, για να μη γίνει αμέσως αντιληπτή η απάτη τους. Ταυτόχρονα δεξιά τρολ άρχισαν να απειλούν.

Αυτά δείχνουν ότι η δεξιά δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα. Είναι ικανοί ακόμα και να δημιουργήσουν εμφύλιο ή χούντα προκειμένου να αρπάξουν την κουτάλα, ώστε να κατακλέβουν αυτοί το δημόσιο παρά. Ότι τέλος πάντων άφησαν οι τοκογλύφοι. Ευτυχώς δεν νομίζω πως μπορούν.
Δείχνουν όμως και την απελπισία τους. Προσπαθούν με ψέματα να συσπειρώσουν τους διαλυμένους ψηφοφόρους τους. Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στις δεξιές φαντασιώσεις, τις απατεωνιές των στομαχοφρόνων. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.
Η ΝΔ και η άλλη ακροδεξιά εγκληματική οργάνωση είναι τελειωμένες πολιτικά, άσχετα, αν ο φασισμός ξεπλένεται, διαφημίζεται και υιοθετείται από όλες τις υπόλοιπες αστικές συμμορίες.

Η πλειοψηφία γνωρίζει τα σοβαρά προβλήματα τόσο στο εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό, ενώ έχει κάνει τη δική της ιεράρχηση. Η υποτίμηση της νοημοσύνης των πολλών θα έχει εντελώς αντίθετα αποτελέσματα.

Όσο για τους ακροδεξιούς παραμυθάδες, όσο περισσότερο γελοιοποιούνται, τόσο το καλύτερο. Δεν μπορούν πλέον να πείσουν κανένα. Ούτε καν αυτούς που τα σχολιάζουν, αφού πολλοί από αυτούς άκουσα πως πληρώνονται, για να γράφουν ανοησίες! Τι να πεις; Η βλακεία είχε πάντα τη δική της τιμή, σε ένα σύστημα, που τα πάντα πωλούνται σε τοκογλύφους. Από συνειδήσεις μέχρι ολάκερες χώρες.

Και για μην παρεξηγηθώ, δεν ζητάω την παρέμβαση κανενός αστού δικαστή. Η μεγαλύτερη τιμωρία άλλωστε είναι ο ίδιος ο εξευτελισμός των ηλιθίων, που νομίζουν ότι μπορούν να μας κοροϊδέψουν. Ταυτόχρονα δίνουν δουλειά σε άλλα site που ασχολούνται με τις απάτες, τα ψέματα και τα παραμύθια τους. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger