Home » , » Ο νεοφιλελεύθερος Ανδριανόπουλος τα ισχυρίζεται αυτά, όχι η ναζιστική συμμορία

Ο νεοφιλελεύθερος Ανδριανόπουλος τα ισχυρίζεται αυτά, όχι η ναζιστική συμμορία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 | 9:45 μ.μ.


Δεν έχει πάτο η ξεφτίλα κάποιων νεοφιλελευθερων  στελεχών. και δεν μιλάμε για τυχαία άτομα, αλλά για πολιτικάντηδες που χρημάτισαν για χρόνια υπουργοί ελληνικών κυβερνήσεων.

Πριν κάποια χρόνια είχαμε χαρακτηρίσει "σύγχρονο Γερμανοτσολιά" τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο όταν υπέγραφε, μαζί με άλλα άτομα του φυράματος του -Μιράντα Ξαφά, Θάνος Τζήμερο κ.α-, ένα τρισάθλιο κείμενο, μνημείο ραγιαδισμού και δουλοπρέπειας κάνοντας εκτός των άλλων κριτική στην κυβέρνηση για την στάση που κρατάει απέναντι στην Γερμανία.

Κατά καιρούς επίσης έχουμε σχολιάσει τις απόψεις που έχει εκφράσει δημόσια  ο θεωρούμενος θεωρητικός του νεοφιλελευθερισμού Ανδρέας Ανδριανόπουλος του  οποίου οι θέσεις περί κοινωνικού δαρβινισμού, λίγο απέχουν απ' το να μας πουν να αποδεχθούμε εποχές δουλοκτησίας.


Τώρα ανέλαβε να υπερασπιστεί τις απάνθρωπες αντιλήψεις Τραμπ να χωρίζονται τα παιδιά από τους μετανάστες γονείς τους και φυλακίζοντάς τα σε ΚΛΟΥΒΙΑ! Και αυτό σε μια στιγμή, μετά την γενική κατακραυγή ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να υπογράψει διάταγμα για να σταματήσει ο χωρισμός των παιδιών από τους μετανάστες γονείς τους.

Αμφιβάλλουμε αν ακόμα και το ναζιστικό μόρφωμα θα τολμούσε να εκφράσει ανάλογες απόψεις όπως του Ανδριανόπουλου. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger