Home » , » Φιάσκο η χθεσινή "αυθόρμητη συγκέντρωση" για το Μακεδονικό

Φιάσκο η χθεσινή "αυθόρμητη συγκέντρωση" για το Μακεδονικό

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 | 3:11 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Καλέ Κούλη, ξανακάνε συγκέντρωση να κάνουμε καινούριο συκώτι. Τι ήταν αυτό χτες στο Σύνταγμα; Πάντως συγκέντρωση δεν ήταν. Ένας παππούς με μια ταμπέλα να περπατά στην απέραντη ερημιά του συντάγματος κι από δω κι εκεί σκόρπια ελάχιστα γαλάζια γίδια να γελοιοποιούνται τα μάλα.

Η "αυθόρμητη συγκέντρωση" δεν ήταν καθόλου συγκέντρωση. Έμοιαζε με το απίστευτο φιάσκο της μη συγκέντρωσης υπέρ του Πάπα-δήμιου. "Χριστέ μου σώσε μας", έλεγε η ταμπέλα του ηλικιωμένου δεξιού. Χριστέ μου που είμαι; Έπρεπε να γράφει. Χάθηκες; Πάρε GPS.

Απερίγραπτο το σημερινό φιάσκο των εθνικιστών, των κατ' επάγγελμα πατριωτών, των φανατικών Γραικύλων, αυτών που είναι μάγκες με τους αδύνατους και δούλοι στους ισχυρούς. Οι στομαχόφρονες της ΝΔ δεν θα ρίξουν ούτε σήμερα τον Τσίπρα, ώστε να βολευτούν τα βαφτιστήρια και να διωχθούν αγρίως εργαζόμενοι και συνταξιούχοι.

Χωρίς παπά δεξιά συγκέντρωση δεν γίνεται. Αφού οι παπάδες δεν πήγαν, το ποίμνιο έμεινε στο μαντρί και μερικά αιγοπρόβατα που βρέθηκαν στο Σύνταγμα έγιναν περίγελος και ατραξιόν για τους τουρίστες.

Δηλαδή δεν έχουμε εθνικιστές; Ο εθνικισμός καλλιεργείται σήμερα στην Ελλάδα όσο τίποτε άλλο, ενώ κυβέρνηση - ΜΜΕ ξεπλένουν κάθε φασιστικό έγκλημα. Όμως, όπως είχαμε πει, η ΝΔ έχει αντίστοιχες συγκεντρώσεις με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάει ένας μπροστά στο απέραντο κενό. Οι “αυθόρμητοι” είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Θα πρέπει να οργανώσουν, να κουβαλήσουν απ' όλη την Ελλάδα, να πληρώσουν, κυρίως όμως να κοροϊδέψουν, για να κάνουν μια μικρή συγκέντρωση. Αλλιώς όχι ταξί δεν γεμίζουν, ούτε ανελκυστήρα από κείνους τους μικρούς.

Ο Μητσοτάκης είδε ακόμα μια φορά πως μόνος του, ακόμα και με την υπόλοιπη ακροδεξιά, δεν κατεβάζει παρά ελάχιστους, ενισχύοντας έτσι το ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς τον κλήρο είναι τίποτα, μηδέν. Θέλει το παπαδαριό για να κάνει μια συγκέντρωση της προκοπής κι αυτή ακόμα όχι από τις μεγάλες.
Όμως, όπως είπαμε, ο εθνικισμός ενισχύεται από την ακροδεξιά πολιτική που υιοθετούν όλα τα κόμματα τα οποία κυβέρνησαν και κυβερνάνε.

Ας τολμήσουν τα site τους να μας δείξουν την χτεσινή αόρατη συγκέντρωση και όχι να βάζουν φωτογραφίες από παλαιότερα συλλαλητήρια.

Το θετικό είναι πως παρά τις κραυγές, όλο και περισσότεροι έχουν καταλάβει τον εμπαιγμό των δεξιών κανιβάλων. Είναι αλήθεια πως ο κόσμος έχει μεγάλο άχτι το ΣΥΡΙΖΑ, που τον δούλεψε κανονικότατα, που του έφερε το τρίτο και μακρύτερο Μνημόνιο. Όμως γυρίζει την πλάτη σε ανθρωποφάγους και δήθεν πατριώτες που είναι στην πραγματικότητα δωσίλογοι και υπηρέτες τοκογλύφων.

Ξαναλέω πως αληθινός πατριώτης είναι εκείνος που αγωνίζεται για την πλειοψηφία του λαού, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους φτωχούς. Το πιο πατριωτικό σύνθημα για μένα είναι το “Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη”, αφού η χώρα αυτή χτίστηκε και χτίζεται με τους κόπους και τις θυσίες των φτωχών εργαζομένων. Το καλό μιας χώρας είναι η Ειρήνη, ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των κρατών, που θα επιτρέψει να οικοδομήσουν κι όχι να καταστρέψουν.

Ο κόσμος είπε ξανά όχι στο μίσος και τον παραλογισμό, όπως λέει όχι στην πολιτική της υποτέλειας, της εξάρτησης και της τζάμπα μαγκιάς. Περαστικά Κούλη, σε ευχαριστώ, είχαμε ανάγκη το γέλιο. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger