Home » , » "Εικαστική" παρέμβαση αλληλεγγύης, στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα, στο γραφείο ενός γόνου πολιτικών ακρίδων

"Εικαστική" παρέμβαση αλληλεγγύης, στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα, στο γραφείο ενός γόνου πολιτικών ακρίδων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 | 9:12 μ.μ.

«Ενας γόνος πολιτικών ακρίδων που για δεκαετίες λυμαίνονται τον τόπο, προκαλεί» τιτλοφορούσαμε περασμένη ανάρτησή μας τότε που σχολιάζαμε την δήλωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο οποίος μας είπε ότι «Όσοι δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ  να πουλήσουν το σπίτι τους». 
Κι' αυτό το ξεστόμισε  την στιγμή που ο ίδιος, υπουργός Ναυτιλίας ήταν τότε, έκανε μεγάλη "ζημιά" στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόταν η αοιδός Πάολα.
«Με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο έριξε μια απίστευτη ποσότητα λουλουδιών προς την τραγουδίστρια και την παρέα του», ανέφεραν τότε δημοσιεύματα.

Δεν ξεχνάμε επίσης ότι στην θητεία του σαν υπουργός των Εφοπλιστών, ο Μ. Βαρβιτσιώτης, όταν συνέβη το έγκλημα με το χαμό 12 προσφύγων 9 παιδιών/βρεφών και 3 γυναικών, στα ανοικτά του Φαρμακονησίου, βγήκε και μίλησε για «χαζή εκμετάλλευση» της τραγωδίας τονίζοντας πως κανείς «δεν θέλει να ανοίξουμε τις πύλες»!

Αυτός λοιπόν ο πολιτικάντης που έφτασε να γίνει βουλευτής και μετά υπουργός λόγω του ονόματός και της καταγωγής του (βλέπετε η δεξιά εκλογική πελατεία κληρονομείτε) μας γνωστοποιεί, μέσω twitter, ότι το κτίριο όπου στεγάζετε το γραφείο του δέχτηκε «επίσκεψη» από άτομα που εκδήλωσαν την αλληλεγγύη τους στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αλήθεια, αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τι θα επακολουθήσει αν στην χώρα μας υπάρξει νεκρός απεργός πείνας;

Υ.Γ:  Τα αστικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι "εισβολείς" έγραψαν σε τοίχο του γραφείου "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" και έριξαν τρικάκια που έφεραν τίτλο: «ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ». Απομακρύνθηκαν όταν ο αστυνομικός φρουρός του βουλευτή, πυροβόλησε 3 φορές στον αέρα για εκφοβισμό. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger