Home » , , » Κάνε κι εσύ μια "έγκυρη" εταιρεία δημοσκοπήσεων με 100 ευρώ. Ο πρώτος πελάτης σου θα είναι η εφημερίδα Documento

Κάνε κι εσύ μια "έγκυρη" εταιρεία δημοσκοπήσεων με 100 ευρώ. Ο πρώτος πελάτης σου θα είναι η εφημερίδα Documento

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 | 2:40 π.μ.

Το έχουμε ξαναγράψει. Οση βαρύτητα έχουν οι προβλέψεις μιας καφετζούς άλλη τόση αξία έχουν τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων.
Η περίπτωση όμως της «μεγάλης δημοσκόπησης» που μας παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα Documento και η οποία θέλει η διαφορά Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στο 4,6% ξεπερνάει κάθε προηγούμενο "μαγειρέματος".

Οπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα ellinikahoaxes την δημοσκόπηση αυτή παρουσιάζεται να την διενεργεί μια νεοσύστατη εταιρία με την επωνυμία Voxpop Analysis.
Αυτή η εταιρία δεν διαθέτει ούτε καν ιστοσελίδα, ενώ η παρουσία της στο διαδίκτυο περιορίζεται σε μια σελίδα στο facebook με 65 ακόλουθους και στις πληροφορίες δεν αναγράφεται διεύθυνση αλλά ούτε τηλέφωνο.  

Οπως μας γνωστοποιεί η ιστοσελίδα που αναφέραμε η συγκεκριμένη εταιρεία μέτρησης της κοινής γνώμης έχει μετοχικό κεφάλαιο μόλις 100 ευρώ και ιδιοκτήτης της είναι ο Ιωάννης Απόστολος Σκλίας, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία, στις εκλογές του 2015.
Ο τρόπος δε που έγινε αυτή η "έρευνα" είναι εντελώς αστείος, όπως αναγράφεται στον ιστότοπο που αναφέραμε.

Και το αυτονόητο ερώτημα που δημιουργείται είναι: Πώς πέφτει στην λούμπα η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη νά χάνει κάθε ίχνος αξιοπιστίας που της είχε μείνει, δημοσιεύοντας και προβάλλοντας τέτοιες γελοιότητες.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Ιουλίου 2018 στις 9:35 μ.μ.

οταν η πραγματικοτητα δεν συμφωνει με τις δημοσκοπησεις μας τοσο το χειροτερο για την πραγματικοτητα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger