Home » , » Απίστευτα "χοντρόπετσοι" οι "αρμόδιοι. Απαξιούν να απαντήσουν γιατί δεν τέθηκε σε εφαρμογή σύστημα πυροπροστασίας που θα έσωζε ανθρώπινες ζωές!

Απίστευτα "χοντρόπετσοι" οι "αρμόδιοι. Απαξιούν να απαντήσουν γιατί δεν τέθηκε σε εφαρμογή σύστημα πυροπροστασίας που θα έσωζε ανθρώπινες ζωές!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 | 11:07 μ.μ.

Σε αρκετές Κυριακάτικες εφημερίδες συναντάμε αποκαλυπτικά στοιχεία που φανερώνουν τις εγκληματικές ευθύνες ορισμένων "αρμοδίων" για την τραγωδία που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα. Κι όμως κανείς απ' αυτούς δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να υποβάλλει την παραίτηση από το πόστο ευθύνης του, αλλά ούτε ένιωσε υποχρέωσή του να απολογηθεί.

Σίγουρα ο πυρήνας του προβλήματος είναι η αντίληψη που έχει το πολιτικό σύστημα για την "ανόργανη φύση του ανθρώπου" που είναι το περιβάλλον, σύμφωνα με τον Μαρξ. Από κει και πέρα όμως κάποιες ευθύνες, οι οποίες μάλιστα στοίχησαν ανθρώπινες ζωές  προσωποποιούνται.

Δεν είναι δυνατόν να διαβάζουμε -σήμερα στην εφημερίδα Realnews- ότι ο αιματηρά φορολογούμενος ελληνικό λαός έχει πληρώσει πανάκριβα ένα σύστημα ("Enita" ονομάζεται) το οποίο έχει την δυνατότητα να προβλέψει με σχεδόν απόλυτη ακρίβεια την πορεία της φωτιάς, αν ο χειριστή του ορίσει τις γεωγραφικές συντεταγμένες, και το οποίο "σε ελάχιστο χρόνο παράγει σχέδια εκκένωσης περιοχών που πλήττονται από πυρκαγιά" και αυτό να σαπίζει σε κάποια αποθήκη.

"Το πολύτιμο αυτό εργαλείο αγοράστηκε, παραδόθηκε και δοκιμάστηκε από τον χειμώνα του 2013" αναφέρει το δημοσίευμα -για τις μίζες που σίγουρα καρπώθηκαν κάποιοι "αρμόδιοι" δεν αναφέρεται το παραμικρό- και πιθανολογείται ότι σήμερα είναι σε ... εφεδρεία...

Οπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα "Η Realnews ζήτησε από την Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ένα σχόλιο γι' αυτή την αποκάλυψη, αλλά ουδείς απάντησε"! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger