Home » , » Φωνή λαού οργή θεού, λέει η παροιμία.

Φωνή λαού οργή θεού, λέει η παροιμία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 | 8:10 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

“Ο Αμβρόσιος είναι "ιερέας" που πληρώνεται από όλους μας. Οι Αιγύπτιοι ναύτες που σώσανε τόσο κόσμο χτες από τη θάλασσα "μετανάστες" στην καλύτερη περίπτωση. Μάντεψε ποιος είναι πιο κοντά στον Θεό.”

“Αυτός ο Αμβρόσιος είναι κωλόφαρδος που δεν υπάρχει Θεός!”

“Όταν έχεις χριστιανό Πρωθυπουργό γλυτώνεις και από τις πυρκαγιές. Αν σας τύχει όμως, κάντε επίκληση της Παναγιάς και θα σβήσουν. Βγάλτε του τα ράσα και βάλτε του ζουρλομανδύα επειγόντως”.

“Σε πραγματικές δημοκρατίες τύποι σαν τον θεομπαίχτη Αμβρόσιο δεν θα μπορούσαν να σταθούν, να τα λέμε και αυτά”

“Στην Αμερική αν ακούς φωνές σου φοράνε την άσπρη μπλουζίτσα, σε βάζουν σε ίδρυμα και σε χαπακώνουν. Στην Ελλάδα αν ακούς φωνές σου φοράνε τα μαύρα, σου κόβουν 2.000 μισθό και μπορείς να λες ότι μαλάκια σου έρθει στο κεφάλι”

“Στις στάχτες και στους απανθρακωμένους ανθρώπους, ο #Αμβρόσιος μιλάει για κατάρες... ο Θεός δεν είναι τιμωρός. Εμείς απομακρυνθήκαμε απ´ αυτόν, εξ αιτίων των ρασοφόρων”..

“Η Εκκλησία πήγε και έβγαλε ανακοίνωση ότι ο #Αμβρόσιος δεν εκφράζει την εκκλησία και λέει την προσωπική του γνώμη. Το να τον αφορίσουν για τις ρητορικές μίσους που εκφράζει κάθε τόσο ούτε που τους πέρασε απ' το μυαλό. Αγαπάτε αλλήλους σου λέει μετά”.

“Κάποιος να πει στον #Αμβροσιος ότι ανάμεσα στους νεκρούς είναι κι ένας παπάς. Σεβασμός στους νεκρούς τιποτένιε σκατόψυχε και τίποτε άλλο”.

“Δώστε ένα σακουλάκι τσίχλες στον Αμβρόσιο, μην τον αφήνετε να μιλάει”.

“Η γιαγιά μου 98 ετών , βαθιά χριστιανή , σήμερα ντράπηκε για τον εκπρόσωπο της θρησκείας της και τις απάνθρωπες δηλώσεις του #Αμβροσιος”

"#Αμβροσιος εάν η ηγεσία της εκκλησίας δεν πάψει σήμερα κιόλας τον Αμβρόσιο από τα καθήκοντα του, τότε ντροπή της. Κρίμα ένας "άνθρωπος του θεού" να βγάζει τόσο μίσος σε μια τόσο δύσκολη στιγμή”.

“Ο εκπρόσωπος σκοταδισμού της εκκλησίας της Ελλάδας, μητροπολίτης Αμβρόσιος, υπάρχει για να μας θυμίζει ότι η "σκατοψυχιά" είναι ιδιότητα, όχι συμπεριφορά”

“Πως μπορεί ένας άνθρωπος -ότι και αν είναι- να ξεστομίζει κατάρες και να μιλάει για θεία δίκη σε αυτήν την ανείπωτη τραγωδία με φόντο τις εικόνες τόσων νεκρών πλασμάτων. #Αμβροσιος μόνο ντροπή”

“Ο ναζί #Αμβροσιος εκτός από το να καταριέται και να προβάλλει ακόμα μια φορά την εμμονή του έναντι στην κυβέρνηση,μπορεί να κάνει κάτι να βοηθήσει την κατάσταση; Να ανοίξει κάνα μοναστήρι ας πούμε; Άντε γαμήσου επίσης”.

"Ο Αμβροσιος αντί να βοηθήσει τον κόσμο που βρίσκεται σε τραγική κατάσταση κάθεται και λέει οτι πρόκειται για κατάρα του θεού όλο αυτό.. Απαράδεκτος παλιοξεφτιλα!!”

Φωνή λαού οργή θεού, λέει η παροιμία.

Ιερώνυμε, δεν θα τη γλυτώσεις αυτή τη φορά με μια αόριστη δήλωση. Τη γνώμη του ναζί την ξέρουμε. Θέλουμε τη δικιά σου. Οφείλεις να μας απαντήσεις. Δέχεσαι αυτή την ερμηνεία; Πιστεύεις, πως ο Θεός τιμωρεί για τις αμαρτίες και μάλιστα αμαρτίες άλλων;

Σε ρωτάω, γιατί για πάρα πολλά χρόνια αυτό που είπε ο φασίστας, ήταν επίσημη θέση σας.
Ο Θεός τιμωρεί, γιατί είναι αμαρτωλοί οι άνθρωποι. Όπου “αμαρτία” έβαζε ο κάθε ιερέας ότι ήθελε. Δοκιμασμένο το κόλπο, παμπάλαιο, από την προ Χριστού εποχή ακόμη.
Ο Οιδίποδας λχ έψαχνε να βρει γιατί υπήρχε λιμός στη Θήβα. Κι έβγαλε τα μάτια του! Δεν ήξερε τότε για τα βακτήρια, τους ιούς κοκ.

Το πήραν οι Χριστιανοί και κατά καιρούς, όποτε συνέβαινε συμφορά (πόλεμος, αρρώστια, πείνα, σεισμός κοκ), έβγαζαν το συμπέρασμα. Κάποιος αμαρτωλός, αιρετικός, κάποια μάγισσα έφταιγε για την καταστροφή. Και νααα μια πυρά! 

Μόνο που τα πράγματα άλλαξαν πολύ με την πρόοδο της επιστήμης. Αυτά δεν πιάνουν στον 21ο αιώνα, όπως βλέπεις. Ο κόσμος δεν δέχεται πια τέτοιες παράλογες κι άδικες ερμηνείες.

Λοιπόν; Θα απαντήσεις ξεκάθαρα; Τολμάς; Α! δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά η Γη... κινείται! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger