Home » , , » Η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, Κ. Μπογδάνος το "τερμάτισε" παπαγαλίζοντας την θεωρία των "δυο άκρων"

Η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, Κ. Μπογδάνος το "τερμάτισε" παπαγαλίζοντας την θεωρία των "δυο άκρων"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018 | 10:45 μ.μ.

"Κ. Μπογδάνος: Η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης" τιτλοφορούσαμε περασμένη ανάρτησή μας,
Νομίζουμε ότι μετά τα όσα έχουμε γράψει γι' αυτό το δημοσιοκαφρικό σούργελο δεν έχουμε κάτι περισσότερο να προσθέσουμε για την σημερινή αλητεία που έκανε, από την εκπομπή που παρουσιάζει στο ραδιόφωνο του "κομιστή".

Αν μάλιστα αληθεύουν οι πληροφορίες που τον παρουσιάζουν να στελεχώνει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., (θα κάνει μοναδικό ντουέτο με τον Γρηγόρη Ψαριανό που τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα επιδιώξει την βουλευτική του επανεκλογή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης), θα λέγαμε ότι δίνει για μια ακόμα φορά τα "διαπιστευτήρια" στον αρχηγό του.

Κι αυτό γιατί η σημερινή δημοσιογραφική του εμετική παρουσία (ξεκίνησε την εκπομπή του με τον ναζιστικό ύμνο των SS και την "μπόλιασε" με τη φωνή του Ιωσήφ Στάλιν σχολιάζοντας, υποτίθεται, το σύμφωνο Μολότωφ - Ρίμπεντροπ, που υπογράφτηκε σαν σήμερα) δεν αποσκοπούσε πουθενά αλλού παρά να αβαντάρει την θεωρία των "δυο άκρων", αγαπημένο αφήγημα της Ν. Δ. 
(Η γνωστή  θεωρία των «δυο άκρων» δεν είναι κάτι καινούργιο στην αστική πολιτική ορολογία. Είναι μια καραμέλα που πιπιλίζεται εδώ και δεκαετίες χωρίς ποτέ να λιώνει.
Την κατασκεύασε o "γέρος της δημοκρατίας" ο αποκαλούμενος και "παπατζής" Γ. Παπανδρέου για να την επαναφέρει ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος τότε που μιλούσε για «αριστεροχουντισμό» και να την συνεχίσουν οι πολιτικοί απόγονοι του).


Προφανώς και δεν αξίζει να ασχοληθούμε περισσότερο με τα λεγόμενα του άθλιου αυτού υποκειμένου. Είναι όμως ευκαιρία να παραθέσουμε δυο βιντεάκια που δίνουν αποστομωτική απάντηση σε όσους παπαγαλίζουν αυτή την θεωρία.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Αυγούστου 2018 στις 2:04 π.μ.

Α καλά, απασφάλισε ο Τρελομπογδάνος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger