Home » , » Λαϊκίζοντας ...

Λαϊκίζοντας ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018 | 6:04 μ.μ.



Πιθανόν κάποιοι αναγνώστες να μας αποδώσουν την μομφή ότι λαϊκίζουμε. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστες τις ειδήσεις που κατά καιρούς βλέπουν την δημοσιότητα και μας αναφέρουν τις τεράστιες περιουσίες που απέκτησαν ορισμένα άτομα που χρημάτισαν υπουργοί ή διευθυντές κρατικών οργανισμών (Βλέπε Ρ. Σπυρόπουλος).

Πριν καιρό, λοιπόν, πληροφορηθήκαμε ότι ο Γιάννης Ραγκούσης, (ένα άτομο το οποίο από «μπιφτεκάς της Πάρου» όπως τον αποκαλούσαν σκωπτικά   αρκετοί πρώην συνάδελφοι του, γιατί ήταν ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού GOODYS) έχτισε με την δουλειά του σαν υπουργός για χρόνια σε κυβερνήσεις ΠΑΣΚ μια υπερπολυτελή βίλα την οποία νοικιάζει 2.000 ευρώ την μέρα!!!

Σήμερα δημοσιεύματα παρουσιάζουν άλλον έναν πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, τον Σήφη Βαλυράκη να είναι κάτοχος μιας "εντυπωσιακής βίλας με πισίνα, μοναδικά έργα τέχνης και μοντέρνα διακόσμηση",  στην Ερέτρια της Εύβοιας.την οποία και νοικιάζει για 1.138 ευρώ τη βραδιά.  

Εμείς, πάντως, θεωρούμε ότι τα όποια στοιχεία για την περιουσία πολιτικών παρουσιάζονται -υπάρχουν φυσικά και οι ofsorre εταιρείες- αποκτήθηκαν από την σκληρή δουλειά των εθνοπατέρων μας και το αναρχικό σύνθημα "Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και έγινε υπουργός" είναι εντελώς προβοκατόρικο.

Αυτή μας την εκτίμηση μας την είχε επιβεβαιώσει στο παρελθόν ο Τσοχατζόπουλος, συνέβαλε στην εμπέδωσή της ο Μαντέλης, μας την είχε αναλύσει ο Παυλίδης, ενώ είχαμε διαβάσει την διατριβή που είχε κάνει για το θέμα ο Τσουκάτος και με την οποία τεκμηριώνεται αναμφισβήτητα το συμπέρασμά μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger