Home » , » Άκου τα ξανά στρατηγάκο μου.

Άκου τα ξανά στρατηγάκο μου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 | 1:26 π.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Παρουσιάζομαι στην βραδινή αναφορά, στρατηγάκο μου, για να σας αναφέρω, πως χάλασε το εθνικιστικό κουτόχορτο και θα μείνουν οι φασίστες με την όρεξη! 

Θυμάσαι τι σου είπα, στρατηγάκο, την προηγούμενη φορά; Πως δεν θέλεις να γυρίσουν οι στρατιώτες. “Κι εσύ και πολλοί άλλοι. Βολεύει αρκετούς αυτή η Ιστορία. Πρώτον τους Τούρκους που κάνουν τον “καμπόσο”. Έπειτα τους φασίστες σε Ελλάδα - Τουρκία, που συντηρούν το μίσος”. Την αντιπολίτευση, την κυβέρνηση, τα λαμόγια που θέλουν μίζες από εξοπλισμούς κλπ.

Έλα όμως που γύρισαν, αφού ήταν πλέον άχρηστοι στο Σουλτάνο. Τι να τους κάνει δυο άσχετους; Που, αν γίνονταν δίκη, δεν θα μπορούσε με τίποτε να σταθεί κατηγορία κατασκοπίας.
 “Δηλαδή σας φαίνονται αυτοί για πράκτορες 007”; Θα ρωτούσε η υπεράσπιση. Μάλλον “ΘουΒου 000” θυμίζουν. Αθώοι θα έβγαιναν, έστω και λόγω βλακείας.
Τώρα λοιπόν που οι Τούρκοι ασχολούνται με πιο σοβαρά, τους άφησε.

Και κλααάμα οι φασίστες! Πάει το παραμύθι! Πάνε οι “ήρωες”, μας βγήκαν λίγο “μπάζα”. Όλο αυτό τον καιρό που ήταν μέσα, μπορούσε ο κάθε αδίστακτος εθνικιστής να λέει την ανοησία του: “Δεν αφήνουν τα παλικάρια μας, γιατί οι γείτονες είναι κακοί! Δεν έχασαν το δρόμο, τους πήρανε με το ζόρι”! “Όμηροι”, “ανταλλαγή”, “ενέδρα”, οι εξωγήινοι έλλειπαν.

Κι όλα αυτά για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Για να ξηλωθούμε να πάρουμε νέα όπλα, ώστε κάποιοι αετονύχηδες να αρπάξουν νέες μίζες.
Κινδυνεύουμε μας έλεγαν από τους Τούρκους, όχι από τους τοκογλύφους, που μας πίνουν καθημερινά το αίμα.
Όχιιι! “τα όρνεα είναι φίλοι μας”, το υπογράφουν όλοι οι αστοί πολιτικοί απατεώνες.

Τώρα λοιπόν, που κατέρρευσαν με πάταγο οι χαζομάρες της ακροδεξιάς, κάποιοι ετοιμάζουν ΕΔΕ. Άλλοι δεξιοί, πάνω στην τσαντίλα τους, θέλουν στρατοδικείο!

“Γιατί δώσατε ρε τα όπλα σας και δεν πεθάνατε για την Ελλάδα;”
Έλα ντε! Γιατί δεν έγιναν πραγματικοί νεκροί ήρωες, να έχει ο μιλιταριστής να λέει; “Να! Σκότωσαν δυο δικούς μας σε ενέδρα! Να πάρουμε εμείς τα 100 “αόρατα” F35, να κάνουμε τους εχθρούς σκόνη”!
Αυτό δεν ήθελες στρατηγάκο;

Αμ δε! Ευτυχώς λειτούργησε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, αφού οι δυο δεν πήγαν στο στρατό για να πεθάνουν, έτσι δεν ξέφυγε το πράγμα.
Γιατί το κλίμα μύριζε - και βρωμάει ακόμα- μπαρούτι, οπότε μια φωτιά στα σύνορα, ένα θερμό επεισόδιο, θα δημιουργούσε έκρηξη, θα ξέφευγε από τον έλεγχο. 

Όσο για τους δυο "χαμένους", καλά τη βόλεψαν. Και μετάθεση και μεγαλύτερο μισθό. Επειδή για πέντε μήνες ήταν "ήρωες", όπως κι επειδή είναι μόνιμοι στο στρατό, αν τυχόν τους αποδώσουν ότι έχουν υποπέσει σε κάποιο παράπτωμα, όπως δημοσιεύεται, θα πέσουν στα μαλακά, καθόσον δεν πάει "ήρωας" και τιμωρημένος. Το πιο πιθανόν είναι πάντως να πάρουν και παράσημο.
GPS βέβαια θα ήταν καλύτερο. Έστω πυξίδα.

Εγώ, μπορεί να μην τους συμπαθώ, αφού έψαχναν να πιάσουν μετανάστες στα σύνορα, αλλά τους θέλω ελεύθερους και ζωντανούς σε αντίθεση με τους νεοναζί. Πολύ θα βόλευε τα εθνίκια “να σκοτωθούν υπέρ πίστεως και πατρίδος” ώστε να συντηρείται το μίσος κι ο φανατισμός.
Που ποια “πίστη” και ποια “πατρίδα”; Την τραπεζική πίστη εννοούν οι δεξιοί πολιτικοί, ενώ πατρίδα τους είναι οι οικονομικοί παράδεισοι, που έχουν τις υπεράκτιες και τα φράγκα από τις βρομοδουλειές. 

Αν βέβαια ήταν κάνας απλός στρατιώτης, που υπηρετούσε τη θητεία του στον Έβρο, και την "πατούσε" όπως οι καραβανάδες, θα έτρωγε τόση φυλακή, που θα έβγαινε συνταξιούχος! 
Να τα λέμε κι αυτά, στρατηγάκο μου.
Για ένα κουμπί οι φαντάροι τρώγανε τετραήμερη στέρηση εξόδου, ενώ δεν ενδιαφέρονταν κανείς για τις αγγαρείες, τις “εμπλοκές” στην υπηρεσία, τα καψόνια, τον τρόπο διαβίωσης τους στα στρατόπεδα.
Κατάλαβες τώρα φασιστάκο μου;

Αν θες πόλεμο, κάνε τον μόνος σου. Εμάς άσε μας απέξω, έχουμε σοβαρότερα να κάνουμε, ούτε έχουμε να χωρίσουμε τίποτε με τον Τούρκο εργάτη, άνεργο ή συνταξιούχο.
Λιτότητα θα φάνε κι αυτοί, όπως κι εμείς. Οπότε για όποιον τη έχει δει Μεγαλέξανδρος, να παίξει με το PC του. Έχει κάτι παιχνίδια, ωραιότατα! 
Εμείς δεν σας παίζουμε, είστε ζαβολιάρηδες.

Τέλος κι αυτής της αναφοράς στρατηγάκο μου.

Ειρήνη πάσι. Μην λέω τη λέξη “Ειρήνη”, βγάζεις καντήλες; Ειρήνη, ειρήνη, ειρήνη...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger