Home » , » Πυροβολισμοί στα "τυφλά" τραυματίζουν ανυποψίαστη κοπέλα στα Εξάρχεια.

Πυροβολισμοί στα "τυφλά" τραυματίζουν ανυποψίαστη κοπέλα στα Εξάρχεια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 | 2:05 π.μ.

Λεπτομέρειες για το περιστατικό που αναφέρει ο Γιώργος Καλαϊτζίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δεν γνωρίζουμε και ένα τηλεφωνικό ρεπορτάζ που επιχειρήσαμε να κάνουμε αποδείχτηκε άκαρπο.

Οπως, λοιπόν, ενημερωνόμαστε από την ανάρτηση που έκανε το μέλος του "Ρουβίκωνα", χτες το βράδυ, γύρω στις 11.30, ένα αμάξι σταμάτησε στην διασταύρωση Θεμιστοκλέους και Ερεσσού, στα Εξάρχεια και οι επιβαίνοντες του πυροβόλησαν στα "τυφλά" με κατεύθυνση σημείο στο οποίο υπήρχε κόσμος.
Κοπέλα που βρισκόταν στην περιοχή, δέχτηκε σφαίρα στο πόδι και τραυματίστηκε ελαφρά. Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο κατειλημμένο κοινωνικό κέντρο Κ*ΒΟΞ και αποχώρησε.

«Η κατάσταση πλέον στην περιοχή είναι οριακή. Αν υπάρξει κάποια στιγμή αντίδραση μην βγούνε οι φιλελέδες και ορισμένοι"σύντροφοι" και μας "πρήξουν τα συκώτια". Συνεννοηθήκαμε;», σημειώνει στην ανάρτησή του ο Γ. Καλαϊτζίδης και παραθέτει κάλυκες που συγκεντρώθηκαν από το σημείο του επεισοδίου.

Χωρίς να έχουμε άποψη για το τι ακριβώς μπορεί να συνέβη, το να υπάρχουν πυροβολισμοί, σε ένα πολυσύχναστο μέρος, όπως είναι τα Εξάρχεια και μάλιστα να τραυματίζεται από σφαίρα μια ανυποψίαστη κοπέλα, είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger