Home » , » Αντιπαράθεση αστικών κομμάτων μεταξύ σκανδαλολογίας και «κλειδαρότρυπας»

Αντιπαράθεση αστικών κομμάτων μεταξύ σκανδαλολογίας και «κλειδαρότρυπας»

Από giorgis , Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 | 1:29 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Όταν δεν υπάρχει δυνατότητα πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ των αστικών κομμάτων εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, αφού είναι σχεδόν ταυτόσημες οι απόψεις τους, στα βασικά πολιτικά διακυβεύματα, το να διεξάγεται η αναμεταξύ τους πολεμική σε επίπεδο σκανδαλολογίας και «κλειδαρότρυπας» είναι αναμενόμενο.

Δεν φτάσαμε μόνο στο σημείο να «κονταροχτυπιούνται», κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, με θέμα ποιο απ’ τα δυο αυτά κόμματα έχει στους κόλπους του τα πιο διεφθαρμένα πολιτικά στελέχη.

Δεν μείναμε μόνο στο επίπεδο, η προσωπική αντιπαράθεση με κάποια πρόσωπα, ενός δημοσιογράφου, στην προκειμένη περίπτωση του Κώστα Βαξεβάνη, να ανάγεται σε κύριο πολιτικό γεγονός, το οποίο παίρνει δικαστικές διαστάσεις και δεσπόζει στην επικαιρότητα.

Καταλήξαμε στην φάση να επιστρατεύονται «όπλα», σ’ αυτή την πολεμική, και όλα να δείχνουν ότι θα έχουμε την πιο «βρόμικη» προεκλογική περίοδο που υπήρξε μετά την μεταπολίτευση.

Και εννοούμε στα απίστευτης χυδαιότητας δημοσιεύματα που πλημμύρισαν τις ακροδεξιές ιστοσελίδες για την υποτιθέμενη «ανάρμοστη συμπεριφορά», που θα έλεγε και ο Κλίτον, του Τσίπρα, με γυναίκα υπουργό της κυβέρνησή του. Και δεν φτάνει αυτό.

Τώρα όμως πληροφορούμαστε –ελπίζουμε να μην ισχύει η φήμη- ανάλογα δημοσιεύματα που θα βάζουν στο στόχαστρο τους, πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ν.Δ. και θα αφορούν την προσωπική του ζωή, αναμένεται να εμφανιστούν,

Ομορφος κόσμος, ηθικός ….
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger