Home » , » Η Κατερίνα Παπακώστα σε ρόλο Ηρακλή Πουαρώ!

Η Κατερίνα Παπακώστα σε ρόλο Ηρακλή Πουαρώ!

Από giorgis , Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 | 6:04 π.μ.

Του Γ. Γ.

Πιθανόν να γνωρίζεται ότι η Κατερίνα Παπακώστα έχει ιδρύσει κόμμα -«Νέα Ελληνική Ορμή» το λένε- και με όχημα αυτό πήρε υπουργικό πόστο.
«Στις 20 Αυγούστου έγινε μια πρόσκλησή προς όλους και ανταποκρίθηκα», μας δήλωσε, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «δεν υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει κυβέρνηση με βάση τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση σήμερα είναι μία συμμαχία».
(Ποιο "κόσμια", ίσως και πιο απροκάλυπτα, δεν θα μπορούσε να λεχθεί το ότι σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου έχει "αναστήσει" ότι πιο φθαρμένο, απαξιωμένο, υπάρχει στην πολιτική μας ζωή).

Τα παραπάνω σε γενικές γραμμές είναι γνωστά, όπως και το ότι η ίδια με κάθε ευκαιρία δηλώνει: «Καραμανλική δεξιά».
Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεται, είναι ότι έχει μια τέτοια εμμονή με τον «Ρουβίκωνα», που φτάνει στα όρια του παραλογισμού. Πώς αλλιώς να εξηγήσεις αυτό που μας μετέφερε "καλά πληροφορημένη πηγή", που θα έλεγαν οι δημοσιογράφοι, ότι είπε σε ομήγυρη της: «Εγώ θα αφήσω ιστορία στο υπουργείο. Οπως ο Χρυσοχοϊδης εξολόθρευσε την 17Ν, έτσι κι εγώ θα διαλύσω τον Ρουβίκωνα»;!

Και δεν έχει μείνει απλώς στα λόγια. Πέρα απ' το ότι έχει αναθέσει κάθε μέρα σε ανώτατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ να την ενημερώνει «για το που βρίσκονται οι έρευνες για τον "Ρ"», εκτός του ότι καθημερινά ζητάει σχετική αναφορά από την ΕΥΠ, προχώρησε σε κάτι που νομίζουμε ότι δεν έχει προηγούμενο.
Ζήτησε από γνωστό της δημοσιογράφο να της υποδείξει "κατάλληλα" άτομα που θα προσλάβει προσωπικούς συμβούλους της, τα οποία θα μπορούν να της παρέχουν πληροφορίες για την συγκρότηση και δράση της αναρχικής ομάδας!
(Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτοί οι "πληροφοριοδότες" δεν θα εμφανίζονται σε κανένα μισθολόγιο και θα αμείβονται από τα "μυστικά κονδύλια" του υπουργείου!).
Δεν εμπιστεύεται δηλαδή τους κρατικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς .... και αναλαμβάνει δράση η ίδια!

Η Κ. Παπακώστα σε ρόλο Ηρακλή Πουαρώ! Τι άλλο θα δούμε απ' τα νούμερα του κυβερνητικού θιάσου!!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger