Home » , » Επαγγελματίες χριστιανοί και "πατριώτες" με το αζημίωτο: Το καρκίνωμα της κοινωνίας

Επαγγελματίες χριστιανοί και "πατριώτες" με το αζημίωτο: Το καρκίνωμα της κοινωνίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 | 1:55 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Ολοένα και πιο ύποπτη γίνεται η συμπεριφορά των ιδιωτικών ΜΜΕ και της αστυνομίας όσον αφορά την άγρια δολοφονία του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου. 

Ο Νίκος Μπογιόπουλος σωστά παρατήρησε πως το κράτος δίνει άδεια σε κανάλια φασιστών. Σε ψεύτες, υποκριτές, βουτηγμένους στη διαφθορά, ανθρωποφάγους, που προωθούν το ρατσισμό και την πιο αχρεία μορφή του καπιταλισμού: Το ναζισμό.

Οι επαγγελματίες χριστιανοί, οι πατριώτες με το αζημίωτο, έχουν βαλθεί να αθωώσουν πάση θυσία τους άνανδρους φονιάδες ενός ανθρώπου που, όπως φάνηκε, δεν απείλησε κανένα.
Η δε αστυνομία, από την πρώτη στιγμή δεν ενήργησε, όπως ενεργεί σε περιστατικά ανθρωποκτονίας. Υιοθέτησε πλήρως την άποψη των δραστών χωρίς να εξετάσει περαιτέρω.

Αν δεν ήταν τα video να δείχνουν τον άγριο κι αναίτιο ξυλοδαρμό ενός πεσμένου, ενός ανθρώπου, που ήταν αδύνατο να αντιδράσει, που ήθελε μόνο να φύγει, να προστατευθεί, το θύμα θα είχε σπιλωθεί και οι κατηγορούμενοι θα ήταν όχι απλά ελεύθεροι, θα είχαν γίνει ήρωες, ως δήθεν υπερασπιστές της ιδιωτικής περιουσίας! 

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Θυμόμαστε λχ όλοι την προσπάθεια κουκουλώματος από τον ίδιο μηχανισμό του δολοφόνου της μικρής Ρομά, όπου ούτε λίγο – ούτε πολύ και τότε αρχικά ο δράστης ήταν ένας καλός επιχειρηματίας! Που είχε πυροβολήσει βέβαια εν ψυχρό ένα παιδί και την οικογένειά του!

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις υποθέσεις κλείνουν αμέσως, όταν το θύμα είναι μετανάστης, ανήκει σε μειονότητα, είναι άστεγος ή φτωχός και το φαινόμενο δεν είναι μόνο Ελληνικό.
Το κράτος αδιαφορεί χαρακτηριστικά για τη ζωή των πιο αδύναμων.
Ο εκφασισμός προωθείται συστηματικά. 

Να υπενθυμίσω πως ακόμα σε πολύ ελαφρύτερες περιπτώσεις, αν το θύμα είναι ένας αστός, ειδικά αν είναι πλούσιος, γίνεται κυριολεκτικά χαμός από τα ίδια ΜΜΕ, που δείχνουν σήμερα επιείκεια σε φονιάδες. Ολόκληρες ομάδες ανθρώπων στοχοποιούνται, λιθοβολούνται, διακεκριμένοι παπαγάλοι μας ζητάνε να καταδικάσουμε τη βία, στην ουσία όμως μας ζητάνε τη μαζική εξόντωση μειονοτήτων.
Η δε αστυνομία ρίχνει κάθε διαθέσιμο άντρα, κάθε μέσο “στη διαλεύκανση της σοβαρής υποθέσεως”. Η προαγωγή ακόμα και ασχέτων, στο αστυνομικό τμήμα είναι μαζική, οι ανακρίσεις πολύωρες, η εξέταση στοιχείων λεπτομερής και προσεκτική. Τα δε ΜΜΕ ζητούν επίμονα την καταδίκη πολλές φορές χωρίς καν στοιχεία, χωρίς να ολοκληρωθεί η έρευνα!

Αυτή λοιπόν η προκλητική διαφορά αντιμετώπισης μας εξοργίζει. Ζητάμε απαντήσεις, απαιτούμε δικαιοσύνη και προπάντων τη βασική προϋπόθεση της, την Ισονομία.

Ο φασισμός δεν είναι δικαίωμα, είναι έγκλημα κι ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Δεν μπορούμε να κάνουμε δημοψηφίσματα “ναι ή όχι στον κανιβαλισμό, στο φόνο”, είναι ανήθικα τα ερωτήματα.

Η υπόθεση του Ζακ αφορά όλους μας. Αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το δικαίωμα κάποιου που κατηγορείται για οτιδήποτε, να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε μια δίκαιη δίκη. Ο Ζακ πάλευε σε όλη του τη ζωή κατά της προκατάληψης. Και είχε απόλυτο δίκιο, αφού ο ίδιος έπεσε θύμα προκατάληψης.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι μικροαστοί είναι πως μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Δεν χρειάζεται να είμαστε ούτε ομοφυλόφιλοι, ούτε τοξικομανείς για να κατηγορηθούμε και ίσως να πεθάνουμε άδικα.

Ο φασισμός δεν είναι “ANTE PORTAS” προ των πυλών. Είναι μέσα στο φόβο, μέσα στα κόμπλεξ, και το μίσος που γεννιέται από αυτά.
Σε όλα τα θρασύδειλα, μίζερα, τραγικά ανθρωπάκια, που δεν βλέπουν την πραγματική αιτία των σοβαρών προβλημάτων. Που δεν χτυπάνε τους βασανιστές τους, αλλά τους διπλανούς, που βασανίζονται περισσότερο. Η νοοτροπία αυτή πρέπει να ξεριζωθεί πριν γίνει καρκίνος...

Το “δικαίωμα” του φασίστα να σκοτώνει, σημαίνει το τέλος της δικής μας Ελευθερίας και Ζωής. 

Τέτοια σχέδια δεν πρόκειται να περάσουν. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger