Home » , » Αλλο ένα "παράσημο" για τον αγωνιστή δάσκαλο, Ηλία Σμήλιο, άλλη μια ξεφτίλα για την άθλια συγκυβέρνηση.

Αλλο ένα "παράσημο" για τον αγωνιστή δάσκαλο, Ηλία Σμήλιο, άλλη μια ξεφτίλα για την άθλια συγκυβέρνηση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 | 2:26 μ.μ.

Επιστρατεύοντας νόμους και διατάγματα, για μια ακόμα φορά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κάνει τα πάντα για να ανακόψει το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς και να περάσει η λαϊκή περιουσία, όσων δανειοληπτών αδυνατούν να ανταποκριθούν στην εξόφληση των τοκογλυφικών δανείων, στα νύχια αρπακτικών - τραπεζιτών.

Μετά την τρομοκρατική ποινική δίωξη που ασκήθηκε χτες ενάντια στον επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, σήμερα μαθαίνουμε ότι στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών μπήκε ο Ηλίας Σμήλιος.

Οπως πληροφορούμαστε, ο αγωνιστής δάσκαλος και από τους πρωτεργάτες του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, αφού στο παρελθόν έχει στοχοποιηθεί από τους ναζί της Χρυσής Αυγής, αφού ένιωσε στο κορμί του την αστυνομική βαρβαρότητα, εξ αιτίας των αγώνων του και έχοντας επίσης βρεθεί αρκετές φορές κατηγορούμενος για την δράση του ενάντια στους πληστηριασμούς, θα ξαναβρεθεί στο εδώλιο  αντιμετωπίζοντας ένα κακοκατασκευασμένο κατηγορητήριο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα που έλαβε καλείται να δικαστεί στο Δ' Μονομελές Πλημελειοδικείο Θεσσαλονίκης στις 15/5/2019 γιατί "συμμετείχε με πρόθεση ως υποκινητής σε δημόσια συνάθροιση πλήθους που με ενωμένες δυνάμεις διέπραττε βιαιοπραγίες σε βάρος προσώπων. Ειδικότερα, στον ανωτέρω τόπο και χρόνο και περί 15:50' εντός του Ειρηνοδικείου του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, όταν ξεκίνησε η διαδικασία πλειστηριασμών, συμμετείχε ως υποκινητής σε ομάδα 100 περίπου ατόμων που φωνασκούσαν, εκφωνούσαν συνθήματα και κατευθυνόταν προς την έδρα του Ειρηνοδικείου όπου ίστατο η επί του πλειστηριασμού υπάλληλος".

Αλλο ένα παράσημο για τον αγωνιστή δάσκαλο, άλλη μια ξεφτίλα για την άθλια συγκυβέρνηση. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger